Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog hogy a párommal...

Normális dolog hogy a párommal szünet van amiatt mert a kisfiát nem akartam tiszta homokosan felvinni a lakásba mikor 1 órán belül indulnom kellett volna dolgozni éjszakára? Azt mondta akkor hirtelen más emberként nézett mar rám .

Figyelt kérdés
2019. aug. 5. 18:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
29%
6-os, mi az, hogyha nem tudja elfogadni a gyerekkel járó kínlódást, akkor lépjen tovább ?! A párjáé a gyerek, kínlódjon vele ő, vigye fel a lakásba ő !
2019. aug. 5. 21:02
 12/22 anonim ***** válasza:
23%
Nem normális a szünet. Én világgá zavartalak volna, nem ám "szünetelnék".
2019. aug. 5. 21:59
 13/22 Metionin ***** válasza:
78%
Az apja nem tudja berakni a gyereket a kádba?
2019. aug. 5. 22:19
 14/22 anonim ***** válasza:
93%
Ha ilyen fogalmazni nem tudó emberek elkezdenek veszekedni, akkor azt is ezen a szinten művelik? 😀😀😀😀
2019. aug. 6. 00:40
 15/22 anonim ***** válasza:
82%

Ez -megint -a -fruska- összejött- a -gyerekes- pasival- és -most- mi -lesz összeugrasztós kérdés.

A kérdező többet nem fog válaszolni semmire, csak röhög, ahogy 100+ hozzászóláson keresztül veszekednek majd azok akik szerint ha gyerekes pasival jött össze, vállalja a gyereket is vs a pasi az apja annak a gyereknek,a lánynak semmi köze hozzá.

Ne etesd a trollt.

2019. aug. 6. 09:06
 16/22 anonim ***** válasza:
82%
A saját gyerekeimet se szívesen engedem be az autóba, lakásba, ha pereg róluk a homok 😬. Az anyukájuk vagyok 😁. Utálom a homokot.
2019. aug. 6. 10:42
 17/22 anonim ***** válasza:
33%

16!

Aha. Na és hol tárolod a homokos gyerekeidet?

2019. aug. 6. 13:30
 18/22 anonim ***** válasza:
76%
17: hallottál már olyanról, hogy valaki letakarítja a gyerekét? Nem? Újat mondtam?
2019. aug. 6. 14:18
 19/22 anonim ***** válasza:
34%

Nem igazán értelek. És mit csináltál volna a gyerekkel? Kint hagyod, ameddig lepereg róla a homok, vagy lemossa az eső?

De most komolyan...

2019. aug. 8. 12:05
 20/22 anonim ***** válasza:
63%

18!

Nálunk a lakásban van fürdőszoba, az meg szerintem mindenkinek evidens, hogy leporolni meg a homokozoban szokás a gyereket. ... Mindegy, örülök hogy nálad homokos gyerek nem kerül a lakásba. 😚

2019. aug. 8. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!