Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy élőben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy élőben amikor találkozunk, akkor olyan, mintha tetszenék a srácnak, facen pedig csak megnézi az üzenetet, és nem beszélget, csak ha valami sulis dolog kell neki?

Figyelt kérdés

Van egy sràc, aki 4 évvel fentebbi évfolyamba jár, akivel még egy sulis táborban ismerkedtünk meg a nyár elején,így az ismeretség eléggé friss. Ott sokat beszélgettünk, sétáltunk, ahol észrevettem, hogy közelállt hozzám, végig mért, az egyik feladatnál hátulról átfogott, hirtelen, gyorsan, és erősen megfogta a kezem, amikor futólag összetalálkoztunk, megemelt szemöldökkel köszönt nekem mindig, előreengedett mindenhol, pont mint egy lovag, úgy viselkedett velem, jah és egy csomót viccelődtünk :D *-*

A reakcióim ezekre mind pirulás volt, gyakori pislogás, cuki mosoly, kérdések, témák, hogy ne üssön be a csend, mindig beszéljünk valamiről :D mindig nevettem a viccein, segítettem neki, ha kérte, és ő is :)

Azóta mióta hazajöttünk a táborból, inkább én írok rá, amikre eléggé szűk szavúan válaszol, de a mosolygós smiley ott van :) amúgy eléggé messze lakunk egymástól, mert én Komárnoban, ő pedig Monoron.

Facen viszont ismerősök vagyunk :)

2016. aug. 8. 15:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én mondjuk FB-n szűk szavú vagyok, valóságban nem. Nem lehet, hogy ő is ilyen? Azóta találkoztatok? 15/F
2016. aug. 8. 15:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Egy hete találkoztunk, mert akkor volt vége a tábornak, azóta csak facen "dumáltunk", amúgy közeli ismerőseivel nem túl szűkszavú, ahogy a postjait nézem, mellesleg nem is postol sokat, a képeken sincs nagyon az előtérben. Lehet igazad van :)
2016. aug. 8. 15:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy ezekről mit lehet lecsekkolni, mert próbáltam megfigyelni, hogy van-e barátnője, de a közösségi oldal szerint nincs, arra meg nem lehet alapozni szerintem. Rákérdezni, vagy célozni rá nem mertem :(
2016. aug. 9. 12:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Az a baja a pasinak hogy:Facen nem olyan "aktív" azazz inkább a valoságban él :)
2016. aug. 11. 18:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Örülj neki,hogy nem fordítva van.
2016. aug. 11. 18:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Igaz, viszont mindketten messze lakunk egymástól, így a sulin kívül nem tudom hogyan talizhatnánk, mert az óráink is màshogy vannak, illetve arra meg nem merek célozni, hogy van-e barátnője.
2016. aug. 12. 05:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Hmm nyugodtan kérdezd csak meg! :)
2016. aug. 12. 10:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez tùl hirtelennek néz ki, mert nem tűnik olyan csajozòsnak, sőt.
2016. aug. 13. 10:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Én értem de valahogy kezdened kell :)
2016. aug. 14. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!