Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma találkozunk negyedszerre, de szerintem nem fog működni köztünk a dolog. Hogy mondjam meg neki úgy, hogy ne bántsam meg?
Figyelt kérdés
Neten ismerkedtünk meg, eddig háromszor találkoztunk és már először sem éreztem azt a vonzalmat ami egy kapcsolathoz kéne, de gondoltam adok pár esélyt, mert egyébként jól elbeszélgetünk, hátha kialakul valami. Hát eddig nem így történt, pedig már meg is csókolt és igazából akkor sem éreztem semmi különöset. Ma megint találkozunk, de nem tudom hogyan kéne elmondani neki, hogy nálam ez nem fog működni. Nem akarom megbántani őt.2012. júl. 24. 15:10
1/10 anonim válasza:
hát mond el így, nem kell ettől félni, rosszul fog neki esni persze, de túléli.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát jó, akkor elmondom így, remélem nem veszi nagyon zokon. Köszi a választ!
2012. júl. 24. 15:18
4/10 anonim válasza:
kellemetlen lesz, az ilyen dolgok mindig azok, de túl kell esni rajta, ha azt érzed amit írtál.
5/10 A kérdező kommentje:
Megírom majd este, hogy mi történt végül..
Igen, ezen muszáj túlesni, mert különben csak egymás idejét vesztegetjük.
2012. júl. 24. 15:23
6/10 anonim válasza:
Szia. Csak őszintén, de kedvesen. Gondolkodtál, kedveled, de nem érzel iránta semmi többet, nem szeretnéd fölöslegesen kihasználni sem az idejét húzni. Attól, hogy nem vonzódsz hozzá, még megbántani se szeretnéd, így korrekt, nem érzed, hogy működne a dolog. Nem húznád evvel az idejét, reméled legközelebb több sikerrel jár. Ennyi. Ha normális, akkor megérti, de ha egyszer nem akarsz tőle többet, akkor ez van. Nincs mit túlragozni rajta. Pár randi meg nem ígéret.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat, meg tudtuk beszélni, nem volt sértődés meg semmi ilyenek. :)
2012. júl. 25. 11:37
9/10 A kérdező kommentje:
Azt mondtam, hogy átgondoltam a dolgokat és nem látom értelmét folytatni, mert a részemről nincs meg a vonzalom. Megértette, de semmi több. Ő úgy érezte, hogy meg van a vonzalom kettőnk között, de ha én így gondolom akkor megérti és továbblépünk mindketten.
2012. júl. 25. 13:48
10/10 anonim válasza:
Jah ez aranyos, mikor azt hiszi, csak mert nála megvan a vonzódás, akkor a másiknál is.... :D De legalább felfogta. Majd lesz más, Kérdező, kár is az esélytelen dolgokra több szót pazarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!