Nem örülnék, mert hiába asszimilálódott, civilizálódott,
fennállna a veszély, hogy hozná magával a széles pereputtyát is,
és olyan formán már elég nagy a szórás, hogy melyik kiféle-miféle.
áh a magyarok nem rasszisták.. hisz többségük nem is ismer színesbőrűt
ez a komment szekció:
1-es
nekem első barátnőm ekte hófehér bőrű magyar volt, a legmagyarabb névvel ami létezik, Erzsébet. nagyon szerelmes lettünk egymásba.. ám rövidúton minden találkozásunk arról kezdett szólni hogy ő pityereg a családja miatt én vígasztalom, amikor meg nem ez volta program a 2 kistesójára kellett vigyáznunk.. randin.
Nem kiéltem magam egy helyes csajjal és moziztunk kalandoztunk hanem Bébiszitter voltam nonstop és olyan beszélgetéseink is voltak " le kell fújnunk a találkát mert náthás lett az öcsém.. meg még pelenkát is vennem kell bocs" " .... nem engednek be a házba.. mer nem kísértem hazáig a tesóimat.. aludhatok nálad?" " dupla angol lex órám lesz anglisztika tanszéken.. haza kísérnéd tesóim"
én MINDENT megcsináltam mint egy kis rabszolga
3 év után olyan szépen csalt meg engem a kis rabszolga kutyát.. mintha nem a fél életem szólt volna az ő családjának rendbetételéről, gondoskodásáról :)
mostani eszemmel.. inkább kerestem volna másik barátnőt! ennyit arról hogy a kamasz/ 20 éves fiúk használják ki a lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!