Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnál,ha a 22 éves...

Mit reagálnál,ha a 22 éves fiadnak roma barátnője lenne?

Figyelt kérdés

2020. nov. 12. 19:06
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
 161/166 anonim ***** válasza:
65%
Dehogyis. Nyugodtan nyeld csak le. Mint ezt az egészet, amit alkottál magadnak! 😁
2020. nov. 25. 12:34
 162/166 anonim ***** válasza:
76%
Ha problémás a család, de a lány nem, akkor is probléma lehet, mert az egészcsalád jönni szokott nem, náluk ennek nagy hagyománya van.
2020. nov. 25. 18:14
 163/166 anonim ***** válasza:
86%

Nem örülnék, mert hiába asszimilálódott, civilizálódott,

fennállna a veszély, hogy hozná magával a széles pereputtyát is,

és olyan formán már elég nagy a szórás, hogy melyik kiféle-miféle.

2020. nov. 26. 00:26
 164/166 anonim ***** válasza:
37%
semmit. nekem ez nem szamit semmit, lehet hogy masoknak igen...
2021. máj. 2. 16:32
 165/166 anonim ***** válasza:
0%

áh a magyarok nem rasszisták.. hisz többségük nem is ismer színesbőrűt

ez a komment szekció:

dec. 11. 11:24
 166/166 anonim ***** válasza:

1-es

nekem első barátnőm ekte hófehér bőrű magyar volt, a legmagyarabb névvel ami létezik, Erzsébet. nagyon szerelmes lettünk egymásba.. ám rövidúton minden találkozásunk arról kezdett szólni hogy ő pityereg a családja miatt én vígasztalom, amikor meg nem ez volta program a 2 kistesójára kellett vigyáznunk.. randin.

Nem kiéltem magam egy helyes csajjal és moziztunk kalandoztunk hanem Bébiszitter voltam nonstop és olyan beszélgetéseink is voltak " le kell fújnunk a találkát mert náthás lett az öcsém.. meg még pelenkát is vennem kell bocs" " .... nem engednek be a házba.. mer nem kísértem hazáig a tesóimat.. aludhatok nálad?" " dupla angol lex órám lesz anglisztika tanszéken.. haza kísérnéd tesóim"

én MINDENT megcsináltam mint egy kis rabszolga

3 év után olyan szépen csalt meg engem a kis rabszolga kutyát.. mintha nem a fél életem szólt volna az ő családjának rendbetételéről, gondoskodásáról :)

mostani eszemmel.. inkább kerestem volna másik barátnőt! ennyit arról hogy a kamasz/ 20 éves fiúk használják ki a lányokat.

dec. 11. 11:36
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!