"Könnyen lehet, hogy sokszorosan műveltebb és intelligensebb, mint ti"
Szinte biztos... Sok cé imádó gyökér. Jönnétek le egyszer ide a szomszéd faluba, mondjuk egy hétre. Ha hétvégére még marad belőletek valami, akkor majd beszélgetünk.
2020. nov. 12. 20:38
22/166 anonim válasza:
Úúú, 1x láttam buszon olyan fullos cigó kiscsajt, nő létemre is csettintettem, hogy ez igen! Egyetemnél szállt buszra, kiskosztüm, csini haj, harisnya, kistáska. Aztán megjelentek a fehér szaktársai.... Háát! Inkább a kis cigányt látnám a fiam mellett, mint azok közül a fehér lányok közül egyet is 😅 Szóval attól, hogy cigány, még lehet normális, és fehérek közt is van ótvar, buta.
2020. nov. 12. 20:40
23/166 anonim válasza:
Ja hogy a fullos ki Ká az jobban illik a fiadhoz, látatlanban?!!!!!
2020. nov. 12. 20:42
24/166 A kérdező kommentje:
22-es
Jaja, csak sokan nem látnak túl a sivár életükön ezért akit lehet utálni.
Meg ez nem nevelés kérdése, az én családom is rasszista...de a tapasztalat többet ér a szülői nevelésnél. Ki lehet tagadni emiatt valakit, de 80 évesen magadoknak fizetitek a szülő tartást.
2020. nov. 12. 20:45
25/166 anonim válasza:
Nekem 16 évesen volt mivel tudtam milyenek nem mondtam el nekik. De nagyanyámmal akkoriban sokat beszélgettem és gondoltam felhozom neki mert témába vágott. Hát azt mondta.:fúúj balázs ne mondj ilyeneket. Le is zártam a beszélgetést.
2020. nov. 12. 20:46
26/166 anonim válasza:
Jöhet itt bárki a nagy liberális dumával, de igenis kiütközik a vér.
Évekig dolgoztam több romával is, megállapítottam, hogy ugye, hogy rendesek is vannak köztük, aztán 1-2 év, és engedtek a csábításnak. Rendre lopás és egyéb csalások miatt kellett távozniuk.
Szóval soha nem bíznék meg a fiam választottjában, de nem támadnám előre.
2020. nov. 12. 20:46
27/166 anonim válasza:
@21 Mivel abból, hogy valaki cigány származású, nem következik teljes bizonyossággal az, hogy a "klasszikus" cigány nevelést kapta, úgy viselkedik, mint ők, ezért vagytok ti rasszisták. Ha valakinek cigány barátnője van, az valószínűleg a normálisok közé tartozik, ezért gondolom, hogy valószínűleg értelmesebb néhány beszűkült, ostoba rasszistánál.
2020. nov. 12. 20:49
28/166 anonim válasza:
Ja, és nincs olyan, hogy "kiütközik a vér". Az ember jellemfejlődése, viselkedése, személyisége szinte teljes egészében a környezet, nevelés függvényében jön létre.
2020. nov. 12. 20:52
29/166 anonim válasza:
28-as
Tehát a genetika az hülyeség?
Az emberi inteligencia nem tud öröklődni?
Csak a fizikai tulajdonságok?
2020. nov. 12. 20:53
30/166 anonim válasza:
Semmit. Nagyon sok rendes van köztünk is. Úgyanúgy van mi köztünk úgymond magyarok között akasztani való is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!