12/164 anonim válasza:
Kétlem, mert nem erre neveljük, de amúgy iszonyúan csalódott lennék.
13/164 anonim válasza:
Uristen mennyi rasszista hulye van itt. Csak a szarmazasa miatt leirtok valakit, aztan siman lehet, hogy nalatok sokkal tanultabb, ertelmesebb. Szegyelljetek magatokat!
14/164 anonim válasza:
Ez nem rassz micsoda ha nem tapasztalás .
15/164 anonim válasza:
Ha lenne fiam, nem úgy lenne nevelve hogy ez lehetséges legyen
16/164 anonim válasza:
20:03
remélem nem lesz soha gyereked, inkább vegyél egy kutyát vagy nemtudom
17/164 A kérdező kommentje:
Számítottam rasszistákra. Az a gond hogy én fehérekben is csalódtam annyit mint a romákban szóval én nem látok különbséget. Mind kettőnél elég sokan belém rúgtak.
2020. nov. 12. 20:15
18/164 anonim válasza:
Egyetértek, vegyél inkább valamilyen állatot. Milyen dolog már az, hogy pusztán a származása alapján ítéltek meg valakit? Könnyen lehet, hogy sokszorosan műveltebb és intelligensebb, mint ti(sőt, valószínű:D). Pofám leszakad. Ha ilyen szüleim lennének, magamtól mennék el el amint tehetném a fenébe, nem is találkoznék veletek. Undorító.
19/164 anonim válasza:
Aha. Szóval gumicsontként bedobtál egy kamu kérdést...
És most igazolva látod, hogy mindenki rasszista.
ROTFLMAO
20/164 A kérdező kommentje:
Milyen kamu? Teljesen normális a kérdés.
2020. nov. 12. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!