Évek után még mindig rosszul érzem magam az anyám abortusza miatt. Hogy kellene állnom ehhez a témához?
Hogy hogyan lehet leégetni magad? Hát úgy, ahogy te csinálod, olvasd el magad, aztán rájössz. :D
Mondom az a legjobb, hogy te még csak észre sem veszed magad, oldalak és napok óta itt pörögsz, mint a ringrispíl, mert láthatóan ennyiből áll az életed, te "buta liba".
Feltűnt már, hogy ez nem Amerika!?! Csak kérdezem, pusztán kíváncsiságból. Feltűnt, hogy ez Magyarország? Hogy itt 12.hétig engedélyezett az abortusz és a többség nem várja meg az utolsó utáni pillanatot, hanem már 8-9 hetesen is akár elvégeztetik a műtétet?? Gondoltam szólok, hátha eddig nem tudtad volna. Itt nem Amerikáról vagy más országról van szó (főleg, hogy nettó agyhalál az, hogy 8 hónapos egészséges magzatot is lehet abortálni "csak úgy", mert ez NEM igaz, főleg hogy ott már meg kell szülni a gyereket, szóval hülyeségeket ne beszélj már), hanem az itthoni szabályozásról! Márpedig amikkel itt vagdalkoztal, hogy fájdalmai vannak meg sikít meg egyéb baromságok, abból biza egyik sem igaz egy 8-9 hetes embrióra/magzatra, de ne zavarjon. Fáj az igazság és nem tudsz se a tényekkel, se a valósággal mit kezdeni, én ezt elhiszem, de rettentő gáz, hogy ezt csak személyeskedessel bírod ellen kompenzálni. Erre azért túl büszke nem lennék. :)
Olvasgattál a témában? Reddit childfree fórumára menj fel, van legalább napi egy "de örülök, hogy elvetettem" poszt.
Ja, és van rengeteg "megbántam, hogy szültem" is...
#123: 18 éves kiskancsó osztja itt az észt napok óta. Nagyon frusztrált, s véleményem szerint már közveszélyes is (ld. #117.: "Ez a idő elött bármely törvénytisztelő állampolgár elvégzhesse rajtuk az abortuszt, bármely által válaztott eszközzel. Az aburtusz elvégző polgár ezen feladat elvégzése után természetsen anyagi juttatás illeti meg, melyet a többi még életben lévő liberálisnak kell megfizetnie.. akár az életével is. ").
Javasolnám az adminoknak, hogy a jelentésnél legyeon olyan megjelölés is, hogy "a válaszoló ön- vagy közveszéllyel fenyeget" és/vagy "a válasz rám vagy másra irányuló fenyegetést tartalmaz". Manapság elég sok ilyen jellegű írás születik itt, azt vettem észre.
"1 meg fog nőni az aburtuszok száma
2 az egyedülállok száma
3 a szétbomlot családok száma
4 a család erőszak
5 a prnografia és a függőség
6 és a férfiak tisztelete a nők felé csak úgy eltűnik stb...
Jó lesz már elkeztünk haladni ezfelé:)"
És ilyen gusztustalan világra kéne potyogtatni a kölyköket? Ahol a férfiak szétverik és megölik a családjaikat, erőszakolnak nőket?
Fúj, nem is fogok potyogtatni.
A válaszoló fenyegetett. Őt bezzeg nem szidod. Ő szeretne a nők nem tisztelete felé haladni, én csak rá reagáltam. De férfi, az ő hibáját nem fogod látni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!