Évek után még mindig rosszul érzem magam az anyám abortusza miatt. Hogy kellene állnom ehhez a témához?
104!
Nem önző dögség kérdése. Pénz és lehetőség kérdése. Egy fejletlen afrikai országban nehezen lehet abortuszra menni. De végülis szükségtelen is, hiszen ha a szülés során nem hal meg az a szerencsétlen, akkor majd éhen hal az első pár évben. Az sokkal jobb, ugye.
DE ŐK MÁR ÉLNEK.
Ezt fogd már fel, légyszi.
Teljesen más, hogy nem szülöm meg ezt a magzatot, minthogy etessétek már meg azt a 6 évest, mert éhezik.
111!
Vagy nem. A fogamzás az élet LEHETŐSÉGE. Millió terhesség végződik spontán vetéléssel, halállal végeződő koraszüléssel, halva születéssel. Attól, hogy megfogant, még nem biztos, higy élni fog.
113!
Mi elvesszük? Ki az a mi? Nekem pl sosem volt abortuszom, esélyes hogy már nem is lesz, lévén nem vagyok egy mai csirke, de bizony mélységesen elítélem az ilyen csökött agyú lényeket, mint pl te is, aki egy magzatot előrébb helyez egy embernél.
Te vagy a nagyon korlátolt plusz szorongó És paranoiás. Egy hete nem olvastam ezt a fórumot fogalmam sincs hogy miről beszélgettek itt ennyi kommenten keresztül és nem is fogom elolvasni
Szóval fogalmam sincs hogy miről próbáltál meg magyarázni itt, nem is érdekel, A kommentáradatnak szólt a te jó isten. nyugodj meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!