Évek után még mindig rosszul érzem magam az anyám abortusza miatt. Hogy kellene állnom ehhez a témához?
"Ezzel viszont nem értek teljesen egyet, aki figyel és védekezik az nem esik teherbe"
Hát akkor hidd ezt. A tényeknek megvan az a furcsa tulajdonságuk, hogy nem érdeklik, ki hisz bennük, igazak maradnak. Beszélgess nőgyógyászokkal. 100%-os védekezés az, ha nincs szex.
Nem mindenki szedhet, vagy akar szedni fogamzásgátlót, hogy tönkretegye magát.
64
Mert mintha az abortusz teljesen biztonságos lenne? Azt elfelejték mondani milyen károkar járhat, főleg a késve végzi el.
65!
Nem vegzik el kesve es a mai modern technikával nem jelent nagyibb kockázatot, mint egy mandula műtét.
Ezt úgy írod, mintha csak a tabletta létezne. A terhesség, szülés sokkal veszélyesebb, mint egy abortusz.
Nem tudom, mit értesz az alatt, hogy "késve" végzik el, törvényileg szabályozott, hogy meddig lehet.
65
Már a 3 hónapos belüli elvetélés is iszonyatosn roncsolja a a szervezet, már azután is menddő lehetsz és egyéb szervezeti problémáid is lehetnek.
"Már a 3 hónapos belüli elvetélés is iszonyatosn roncsolja a a szervezet, már azután is menddő lehetsz és egyéb szervezeti problémáid is lehetnek."
Nem így van.
"....vagy ha igen, akkor meg is érdemli. Mint az egyik unokanővérem, aki meddő lett ez miatt."
Hát ezzel a gondolkodással menthetetlen vagy. Csak aztán nehogy te kerülj oda, hogy abortusz legyen az egyetlen megoldás
70
Én vagyok az 69!
Ez soha nem fog bekövetkezni:)
Fizikailag lehetetlen, legalább is számomra (◡ ω ◡)
71!
Csak ha férfi vagy. Ez esetben viszont igen kellemetlen lehet ám, amikor az egyéjszakás terhes lesz és te fizethetsz 20 évig. Tudom, tudom, te majd csak a feleségeddel dugsz, csak a házasságkötés után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!