Mit csináljak ha a szüleim sosem nem főznek?
Figyelt kérdés
Konkrétan heti egyszer egszer csinálnak valami kaját pl túrós tésztát, többi nap pedig kenyeret eszek sonkával vagy szalonnaval, és konkrétan reggelire is ezt eszem és iskolaban is. Már kezdem unni kissé. Nem azért nem főznek mert nincs pénzünk hanem azért mert nincs kedvük, lusták és ezt meg is mondják. Én pedig szinte állandóan éhes vagyok mert nincs itthon kenyeren kívül semmitegnap 19:21
1/137 anonim válasza:
Gondolom minimum középsulis vagy. Ha nem főznek, akkor kérj tőlük pénzt, és egyél valahol meleg ételt, vagy tanulj meg főzni. Ők nem fognak változni, ha eddig is ilyenek voltak.
2/137 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Ha 15,16,17 akkor kérj pénzt és vásárolj be neten nézett recept alapján főzd meg te. Vannak egész egyszerű receptek, amik tök finomak. Pl egy otthon készített bolognai szószhoz sem kell sok minden, a tésztát még csak ki kell főzni. Vagy egy oldalas, krumplihoz sem. Stb stb.
3/137 anonim válasza:
Hát ez gáz. Nekem szülőként le sülne a pofámról a bőr ha nem főznék a családomnak, legfőképpen ha a gyerekemnek igénye van rá.
Még sulizol? Esetleg otthon van alapanyag, hogy te össze tudja valamit ütni? Vagy beszélni a szüleiddel, hogy rendeljenek neked napi menüt?
5/137 A kérdező kommentje:
Minden nap fél 6 ra érek haza és 8 körül alszok mert messze van iskola, addig pedig tanulnom kell, fürdeni stb, nincs időm 2 naponta főzni sajnos
tegnap 19:26
6/137 anonim válasza:
Elöször is, nem kell fött ételt enni, böven elég kenyérböl készült szendvics is, amit bárki el tud készíteni.
Azt kizártnak tartom, hogy CSAK kenyér van otthon, valami egyéb garantáltan van még.
Másrészt meg ha elmúltál 10 éves, képes vagy te is fözni, ha annyira hißanyzik a fött étel.
7/137 anonim válasza:
Gondolom ezzel a szüleid is így vannak. Ők meg korán kelnek, elmennek dolgozni, házi munkát végeznek, bevásárolnak.
8/137 anonim válasza:
Fizessenek be menzára, ott is érhetsz főtt ételt.
10/137 anonim válasza:
Egy gyerekről gondoskodni kell ha már úgy döntök, hogy gyereket vállalok. Az étkeztetése is az én feladatom míg iskolába jár. Ne várjuk már el egy 14-16 éves gyerektől, hogy iskola mellett neki álljon főzni magának mert a szülő egy lusta disznó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!