Mit csináljak ha a szüleim sosem nem főznek?
Figyelt kérdés
Konkrétan heti egyszer egszer csinálnak valami kaját pl túrós tésztát, többi nap pedig kenyeret eszek sonkával vagy szalonnaval, és konkrétan reggelire is ezt eszem és iskolaban is. Már kezdem unni kissé. Nem azért nem főznek mert nincs pénzünk hanem azért mert nincs kedvük, lusták és ezt meg is mondják. Én pedig szinte állandóan éhes vagyok mert nincs itthon kenyeren kívül semmitegnapelőtt 19:21
71/154 A kérdező kommentje:
Amúgy meg irkáljátok hogy a ti időtokben stb, a gyerek is tudott magara főzni, máskor neg azt hogy az anya dolga nem a főzés meg a házimunka. Miért a ti iditokben akkor az anya dolga nem a főzés volt? Vagy akkor is egész nap a tv előtt ültek a szülők??
tegnapelőtt 22:09
72/154 anonim válasza:
Kérdező, honnan vesszük hogy hány éves vagy? 16 év alatt nem regisztálhatsz a gyakorira, ha még nem vagy ennyi, rövid úton kivágnak innen. Ha még sulis vagy, akkor 16-19 között lehetsz, ennyi idősen azért már nem kell elvárni hogy mindent anyádék tegyenek eléd. Ha még 19-nél több vagy, akkor még gázabb ha elvárod hogy kiszolgáljanak.
73/154 anonim válasza:
Most nem kötekedésből, de mivel az én gyerekem is menzás, látom hetente az étlapot mit esznek, telejesen jókat főznek,változatos, szereti is.
Ha főzök is hétközben (heti max 2x) akkor se eszik meleget, neki elég a napi 1 főtt étel.
Vacsira esetleg bundás kenyér, melegszendó, hotdog ilyesmiket javaslok neked is ami meleg kajalának mondható, mégsincs vele sok macera. Lehet sütni pizzát, langallót, túrósbatyut, leveles tésztát megtölteni akármivel, amit szeretsz.
Bármilyen zöldségből egy krémleves max 20p meló és laktató, tápláló.
De tele van a net, tiktok, face receptekkel ami alapján még a 10évesem is képes összedobni egy egyszerűbb kaját. Hajrá.
74/154 anonim válasza:
#71 most anya dolga csak az, hogy kormoshoz plusz fodrászhoz járjon. Mást nem képesek csinálni ezek a "nők". Aki tudja csinálja, aki nem, itt ossza az észt, és próbálja meggyőzni az embereket, hogy nem a nő dolga a háztartás vezetés. Pedig de, vergődhettek akármennyit.
75/154 anonim válasza:
Figyelj, ha van menza, pluszban megeszel napközben két szendvicset meg egy péksütit, az már nem éhezés. Ha a menzán válogatsz, a te bajod.
76/154 anonim válasza:
74, sok szerencsét neked ahhoz, hogy találj egy nőt magad mellé, aki önként a cseléded lesz. Ha meg te magad is nő vagy, akkor szánlak, hogy szerinted ez egy nő dolga, és nem lehet máshogy élni 😃
77/154 anonim válasza:
6x leírtad hogy te 8kor fekszel ezért nem tudsz fözni, de még itt kommentelsz 10kor is :)
78/154 anonim válasza:
#76 senki nem mondta, hogy nem lehet máshogyan élni. De én szánom azokat, akik nem tudnak a családjukkal egy élhető környezetet biztosítani. Ezért olyan sok a válás, mert ilyen "nők" garázdálkodnak, akik azt hiszik, hogy nekik semmi dolguk otthon, és a férjük ezt fogja megunni egy idő után, és lelépni valakivel, aki hajlandó őt férfiként kezelni.
79/154 A kérdező kommentje:
Hát ha nektek egy nap elég 2 szendvics meg egy kis menzás főzelék meg valami kis péksütemény akkor oké, én nem szeretnék fogyókúrázni:)
tegnapelőtt 22:35
80/154 anonim válasza:
Ha itt van időd írkálni akkor főzhetsz is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!