Mit csináljak ha a szüleim sosem nem főznek?
48, kérdező. Az csak egy dolog.
A felnőtt élet nem csak abból áll...
"képes vagy te is fözni,"
Ahhoz bevásárolni is kéne.
A sonka, szalonna, felvágott és minden feldolgozott, füstölt húsipari termék nagyon egészségtelen.
Nehogy már a gyereknek kelljen bevásárolni és főzni.
52, reméljük, hogy azt is felfogod, hogy itt jelenleg nem éhezik a gyermek...
Pénzt is kap, menza is van, otthon is vannak dolgok.
Emellett nem igen kommunikál a szüleivel.
Az ami itt megy kb olyan, mint amikor az 50ezres xiaomi telefonos gyerek rinyál az iphone-ért, de hisztin kívül semmit nem tesz, hanem elvárja, hogy megkapja.
Csak egy kicsit is mozduljon meg. Senki nem halt bele.
Bolba lemenni se nagy ügy.
Minket is küldtek le szüleink vásárolni. 🤣
S megjegyzem, nem boomer vagyok.
Le ne törjön a kisujja, hogy sulin kívül is van élet basszus...
Ettetek mostanában iskolai menzán? Vagy tudjátok milyen?
Ízetlen, a legrosszabb és leggagyibb alapanyagokból van mellé nagyon kevés.
Inkább abból a pénzből főzz meg. Erre nem tudom miért nem válaszolsz, miért nem opció? Kérsz pénzt, elmész vásárolni és megfőzöl 2 felé ételt az 5 napra.
Csinálj egy rakott krumplit, vagy rakott káposztát, rakott karfiolt; elrontani se lehet.
A másik két napra meg egy rántott hús krumplipürével.
Komolyan a kérdező a hibás, mert nincs főtt étel, plusz igényes? Hát ti normálisak vagytok? Nem, nem lehet egy gyereket felvágotton plusz kenyéren nevelni. Aki helyesli a szülőket, az remélem, hogy élete végéig croissan-on fog élni.
A menzás kaja sem összevetése egy otthoni, sült csirkével vagy társaival. Tudom, voltam menzás, borzasztó ami ott folyik. Plusz undorító(olyan volt, hogy kukacokat szedtünk ki a rizs mellől, hangyák voltak a tészta között, FAGYOTT VOLT A HÚS A RAKOTT KÁPOSZÁBAN MÉG) Szóval aki menzára ítéli a még fejlődésben lévő gyerekét, rohadtul felelőtlen szerintem. Egy szülő dolga megteremteni a normális étkezést a gyermeke számára. És igen, anyuka ha hazaér a munkából, ő kezdjen már neki főzni, mert rohadtul az a dolga, hogy a családját ellássa becsületesen. Megértem , hogy sok nő lusta dög ezt elvégezni, így kapják a kifogásokat, de a tényen nem változtat. A férfi dolga az anyagiak megteremtése, a nő dolga az élhető környezet kialakítása. Ami valljuk be, egy férfinak nem gyakran sikerül. Jobban megy ez a nőknek.
Kérdező, mondd el a szüleimnek, hogy mi a helyzet. Neked kell a rendes kaja, nincs mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!