Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha a szüleim...

Mit csináljak ha a szüleim sosem nem főznek?

Figyelt kérdés
Konkrétan heti egyszer egszer csinálnak valami kaját pl túrós tésztát, többi nap pedig kenyeret eszek sonkával vagy szalonnaval, és konkrétan reggelire is ezt eszem és iskolaban is. Már kezdem unni kissé. Nem azért nem főznek mert nincs pénzünk hanem azért mert nincs kedvük, lusták és ezt meg is mondják. Én pedig szinte állandóan éhes vagyok mert nincs itthon kenyeren kívül semmi
tegnapelőtt 19:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/154 A kérdező kommentje:
4 és! Sajnos annyira lusták hogy ők sem esznek főtt ételt, vesznek maguknak péksüteményt mikor dolgoznak, itthon pedig ugyanazt mint én, kenyeret. És ha valamit főznek akkor azt is azért mert ők megkivánták, nem azért hogy tudjak végre főtt kaját enni... van hogy ha pl heti egyszer főznek valamit akkor is olyat amit én nagyon nem szeretek
tegnapelőtt 19:30
 12/154 anonim ***** válasza:
88%
Az iskolában mit eszel?
tegnapelőtt 19:34
 13/154 anonim ***** válasza:
42%
Rendelj magadnak kaját, vagy egyél valamit mielőtt hazamész.
tegnapelőtt 19:35
 14/154 A kérdező kommentje:
7 és! A szüleim 7 re mennek dolgozni és 2 re érnek haza
tegnapelőtt 19:37
 15/154 anonim ***** válasza:
88%
Eléjük álltál már, és elmondtad ezt nekik?
tegnapelőtt 19:38
 16/154 A kérdező kommentje:
Iskolában viszek magammal szendvicset, meg 500 forintot amiből tudok venni valami péksüteményt, és nincs annyi pénzem hogy magamnak rendeljek kaját minden nap
tegnapelőtt 19:39
 17/154 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudod velük megbeszélni, hogy a menzára fizessenek be?
tegnapelőtt 19:39
 18/154 anonim ***** válasza:
91%
Miért nem fizetsz be az iskolai menzára? Akkor hétköznap minden nap ennél főtt ételt.
tegnapelőtt 19:40
 19/154 A kérdező kommentje:
Be vagyok fizetve menzán, nem is vagyok válogatós simán megeszem minden nap a főzeléket, aminek víz íze van, de nyilván jó lenne ha otthon tudnék enni finom főtt kaját, amitől jól tudok lakni. Már alig emlékszem mikor laktam jól utoljára, mert a sok kenyeres kajatol már szinte rosszul vagyok
tegnapelőtt 19:49
 20/154 anonim ***** válasza:
76%

Azért a szendvics + menza + napi 500ft egyáltalán nem rossz, sőt! Hétvégén meg neked is lenne idős főzni, vagy meal prepezni is akár.

Az 500ft-on sem muszáj ám péksütit venni, ha rosszul vagy a kenyeres kajától.

Ne haragudj meg, de most már ez inkább tini vergődésnek tűnik, mert semmit nem vagy hajlandó tenni a szenvedésen meg saját magad sajnáltatásán kívül

tegnapelőtt 19:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!