Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha a szüleim...

Mit csináljak ha a szüleim sosem nem főznek?

Figyelt kérdés
Konkrétan heti egyszer egszer csinálnak valami kaját pl túrós tésztát, többi nap pedig kenyeret eszek sonkával vagy szalonnaval, és konkrétan reggelire is ezt eszem és iskolaban is. Már kezdem unni kissé. Nem azért nem főznek mert nincs pénzünk hanem azért mert nincs kedvük, lusták és ezt meg is mondják. Én pedig szinte állandóan éhes vagyok mert nincs itthon kenyeren kívül semmi
tegnapelőtt 19:21
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/154 anonim ***** válasza:
46%
Rendelj napi menüt, teletál vagy hasonló helyekről.
tegnapelőtt 21:56
 62/154 anonim ***** válasza:
92%
57 manapság a férfiak is megtalálhatják a fakanalat..nem, nem megy jobban a nőknek, csak sokszor meg kell csinálni, nem kedv kérdése..ha a nők is filozofálhatnának hogy jaj nem megy a főzés akkor nem enne senki. Egyszerüen csak megcsinálják és kész.
tegnapelőtt 21:57
 63/154 A kérdező kommentje:
58 As! Menza és menza is van különbség, hiddel nem mindegyik ugyanolyan
tegnapelőtt 21:58
 64/154 anonim ***** válasza:
72%
Akkor miért nem mondjátok le és rendelsz máshonnan, vagy eszel máshol?
tegnapelőtt 21:59
 65/154 A kérdező kommentje:
"amikor én sulis voltam" szerintem azis más idő volt de ezt gondolom te is tudod.
tegnapelőtt 22:00
 66/154 anonim ***** válasza:
75%

#57-es, bravó. Az anya dolga a főzés meg a házimunka, és lusta dög ha nem csinálja? Az apáé az anyagiak megteremtése? A múlt században tetszettünk ragadni? Az élet nem ilyen egyszerű, nem is értem, hogy írhattad le ezt a buta hozzászólást.

A minimum 16 éves gyerek dolga micsoda? Rinyálni a gyakori?

tegnapelőtt 22:00
 67/154 A kérdező kommentje:
Nem vagyok válogatós, nálunk a menzán minden nap valamilyen főzelék van, nagyon nagyon ritkán valami tészta, de rantoss sajt vagy rantoss hus, vagy bármilyen hús eddig még sosem volt. Ti is a menzán esztek minden nap? Otthon meg csak hideg kaját?
tegnapelőtt 22:02
 68/154 anonim ***** válasza:
51%
65 akkor is volt jó és rossz menza is. De az is tény hogy divat volt fujjogni, és nem megenni a kaját. Mhnkatársam is pont mesélte hogy az eddig jó evő gyerekét az oviban cikizik ha megeszi a főzeléket..
tegnapelőtt 22:02
 69/154 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, ugye már 2 órája alszol? Lehetséges, hogy mást is átszíneztél kicsit a történetben. Nem tudom elhinni, hogy a szülők ne tennének semmit, ha szoltál volna nekik, hogy éhes vagy, és főtt ételt szeretnél enni. Amúgy az ő verzíójukra is kíváncsi lennék.
tegnapelőtt 22:03
 70/154 A kérdező kommentje:
Egyébként nem tudom honnan veszitek hogy hány éves vagyok de rendben... Egyébként megértem hogy a szülők is fáradtak stb, tisztában vagyok vele, de szerintem azért legalább hétköznap valamelyik nap ők is tudnak valamit főzni. Vagy akik ide írnak ti sem szoktatok főzni a gyerekeiteknek? És nem tudok más honnan befizetni menzára, mert nincs annyi időm suli után hogy a város másik végébe, azt se tudom hová elmenjek enni, és ha otthonra hozatnánk a kaját, akkor szerintem éhen is halnék reggel 5 tol délután fel 6 ig két szendvicsen meg egy péksüteményen
tegnapelőtt 22:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!