Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha a szüleim...

Mit csináljak ha a szüleim sosem nem főznek?

Figyelt kérdés
Konkrétan heti egyszer egszer csinálnak valami kaját pl túrós tésztát, többi nap pedig kenyeret eszek sonkával vagy szalonnaval, és konkrétan reggelire is ezt eszem és iskolaban is. Már kezdem unni kissé. Nem azért nem főznek mert nincs pénzünk hanem azért mert nincs kedvük, lusták és ezt meg is mondják. Én pedig szinte állandóan éhes vagyok mert nincs itthon kenyeren kívül semmi
tegnapelőtt 19:21
 111/154 anonim ***** válasza:
69%

A szüleid nem szeretnek fõzni, és sajnálják rá az idõt. Teljesen megértem õket, én is utálom csinálni. Ha most ráveszed õket, és kénytelen-kelletlen nekiállnak, akkor se fognak hirtelen jobbat csinálni, mint a menzás kaja.

Tényleg jobban jársz, ha összeírod, miket szeretsz, keresel receptet és megfôzöd magadnak. Hétvégén fôzöl egy-két ételt, amit szeretsz, ami megmarad, lefagyasztod. Ha pár hétig nekidurálod magad, hogy teletöltsd a fagyasztót mindenfélével, utána már mindig csak azt kell pótolni, ami elfogyott.

tegnap 05:01
 112/154 anonim ***** válasza:
58%
Egy hisztis tini mintapéldánya kérdezö.
tegnap 06:18
 113/154 A kérdező kommentje:

"akkor se fognak hirtelen jobbat csinálni, mint a menzás kaja."

Elég jól főznek, szeretem az ételeiket.

"A szüleid nem szeretnek főzni és sajnálják rá az időt. Teljesen megértem őket"

Amúgy tök jó hogy őket mindenki megérti, mikor sokkal több idejük is van rá mint nekem, és nem fizikai munkát végeznek, jó nyilván az ülő munka és nagyon le tud farasztani, én is eléggé elfáradok az iskolában, de nyilván az nem baj, a szülőket mindenki megérti és a gyereket nézik életképtelennek mert nem főz magara szinte minden nap. Gratulálok

tegnap 06:18
 114/154 anonim ***** válasza:
70%

Inkább neked kellene megérteni, hogy ők ilyenek, nincs rá igényük, nem érdekli őket, stb. és attól, hogy itt valaki igazat ad neked, vagy sem, a ti családi életetekben semmi nem fog változni, semmilyen irányba.

Egyedül attól fog, ha felemeled a s-eggedet picsogás helyett, és csinálod magadnak azt, amit akarsz. Ha akarod, megtalálod rá az időt te is, p. hétvégén... Ki ne találd már, hogy akkor sincs pár órád vásárolni, főzni... Ha csak picsogsz, és elvárod anyádéktól azt, amit ők úgyse fognak csinálni, akkor nekünk továbbra sem fáj, te meg rágod tovább a kenyeret...

tegnap 06:52
 115/154 anonim ***** válasza:
75%

Nem veszitek észre hogy tök feleslegesen adtok a hülye gyereknek tanácsokat?

Mindegy mit írtok, leírja hogy az anyjáék jókat főznek és nekik kellene főzni. Mintha a falnak beszélnétek. Felesleges ezzel a barommal foglalkozni

tegnap 07:01
 116/154 anonim ***** válasza:
75%
Menza...
tegnap 07:30
 117/154 Micimacko67 ***** válasza:
77%
Kérdező, ebben a sztoriban azért nem minden kerek! Azt mondtad, hogy este fél hat amikor hazaérsz és már este nyolckor alszol is! Ehhez képest még tíz óra után is itt válaszolgattál! Ez akkor most hogy is van? A másik érdekes kérdés! Azt írtad, hogy a szüleid reggel 7-re mennek dolgozni, de 2-re már otthon is vannak! Ez akkor most milyen munkarend? 6 órában dolgoznak?
tegnap 07:40
 118/154 anonim ***** válasza:
21%
A suliban nincs melegételes menza étkeztetés?
tegnap 08:26
 119/154 A kérdező kommentje:
Igen 6 órában dolgoznak , miért nem hallottál még ilyenről? És igen 8 kor megyek aludnia de nem tudok egyből elaludni sajnos ez néha tovább tart. Remélem most már mindent megértesz
tegnap 08:50
 120/154 Micimacko67 ***** válasza:
74%
Kérdező, azt azért meséld már el kérlek, hogy neked, mint középiskolás diáknak nem kellene leadnod a telefonodat? Most iskola időben is itt lógsz? Ilyen laza a sulid?
tegnap 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!