Mit csináljak ha a szüleim sosem nem főznek?
A szüleid nem szeretnek fõzni, és sajnálják rá az idõt. Teljesen megértem õket, én is utálom csinálni. Ha most ráveszed õket, és kénytelen-kelletlen nekiállnak, akkor se fognak hirtelen jobbat csinálni, mint a menzás kaja.
Tényleg jobban jársz, ha összeírod, miket szeretsz, keresel receptet és megfôzöd magadnak. Hétvégén fôzöl egy-két ételt, amit szeretsz, ami megmarad, lefagyasztod. Ha pár hétig nekidurálod magad, hogy teletöltsd a fagyasztót mindenfélével, utána már mindig csak azt kell pótolni, ami elfogyott.
"akkor se fognak hirtelen jobbat csinálni, mint a menzás kaja."
Elég jól főznek, szeretem az ételeiket.
"A szüleid nem szeretnek főzni és sajnálják rá az időt. Teljesen megértem őket"
Amúgy tök jó hogy őket mindenki megérti, mikor sokkal több idejük is van rá mint nekem, és nem fizikai munkát végeznek, jó nyilván az ülő munka és nagyon le tud farasztani, én is eléggé elfáradok az iskolában, de nyilván az nem baj, a szülőket mindenki megérti és a gyereket nézik életképtelennek mert nem főz magara szinte minden nap. Gratulálok
Inkább neked kellene megérteni, hogy ők ilyenek, nincs rá igényük, nem érdekli őket, stb. és attól, hogy itt valaki igazat ad neked, vagy sem, a ti családi életetekben semmi nem fog változni, semmilyen irányba.
Egyedül attól fog, ha felemeled a s-eggedet picsogás helyett, és csinálod magadnak azt, amit akarsz. Ha akarod, megtalálod rá az időt te is, p. hétvégén... Ki ne találd már, hogy akkor sincs pár órád vásárolni, főzni... Ha csak picsogsz, és elvárod anyádéktól azt, amit ők úgyse fognak csinálni, akkor nekünk továbbra sem fáj, te meg rágod tovább a kenyeret...
Nem veszitek észre hogy tök feleslegesen adtok a hülye gyereknek tanácsokat?
Mindegy mit írtok, leírja hogy az anyjáék jókat főznek és nekik kellene főzni. Mintha a falnak beszélnétek. Felesleges ezzel a barommal foglalkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!