Mit csináljak ha a szüleim sosem nem főznek?
Figyelt kérdés
Konkrétan heti egyszer egszer csinálnak valami kaját pl túrós tésztát, többi nap pedig kenyeret eszek sonkával vagy szalonnaval, és konkrétan reggelire is ezt eszem és iskolaban is. Már kezdem unni kissé. Nem azért nem főznek mert nincs pénzünk hanem azért mert nincs kedvük, lusták és ezt meg is mondják. Én pedig szinte állandóan éhes vagyok mert nincs itthon kenyeren kívül semmitegnapelőtt 19:21
141/154 A kérdező kommentje:
132 a fele nem igaz amit most te leírtál😆 hol almodod hogy ilyeneket mondtam
tegnap 14:27
142/154 anonim válasza:
#141 engedd el, itt egyeseknek nem megy az olvasás. Ide csak feszkót levezetni jár fel az ember, és ha lennének igényedid(amik amúgy kuvára alacsonyak) Te vagy a paraszt, aki sokat képzel magáról.
143/154 anonim válasza:
"Az nem került szóba, de lehet, hogy kispénzű a család és ezért fizették be a menzára és ezért nem sütnek neki húsokat este, mert sokba kerülne."
Kérdésben:"Nem azért nem főznek mert nincs pénzünk hanem azért mert nincs kedvük, lusták és ezt meg is mondják."
144/154 anonim válasza:
14.27, a kérdező végzett a suliban és/vagy visszakapta a telefont. Lehet hazamenni és húst panírozni :) Este 8-ig, a takarodóig belefér :)
145/154 A kérdező kommentje:
Másfél óra mire hazaérek, de rendben van
tegnap 15:43
146/154 anonim válasza:
Befizettethetnéd magad inkább a kollégiumba, mert középiskolásan nem valami leányálom 2x1.5 órát utazgatni naponta.
147/154 A kérdező kommentje:
Igen én is tudom, de sajnos a szüleim nem engedik hogy kolis legyek
tegnap 16:14
148/154 anonim válasza:
149/154 anonim válasza:
Főzél te magad vagy vegyél kaját.
Nem is értem a kérdést.
150/154 anonim válasza:
#147 Elég fura szüleid lehetnek. Számít-e egyáltalán nekik, hogy te mit szeretnél, és mik az igényeid? De az is világosan kitűnik, hogy nem szereted őket. Abból, ahogy írtál róluk, hogy lusták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!