Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az nagyon gáz ha egy férfinak...

Az nagyon gáz ha egy férfinak 15 évesen van gyereke?

Figyelt kérdés
Egyébként soha életébe nem látta azt a fiát, vagyis úgy élt mint ha nem is lenne, és most már 47 éves

ma 08:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ha valaki ilyen idősen már szexel az alapból gáz, nemhogy még teherbe is ejtsen valakit
ma 08:14
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Igen. És egy 15 éves kölyök még a legkevésbé sem férfi.
ma 08:22
 3/18 A kérdező kommentje:
2-es fura lenne nekem ha az apámra azt írnám hogy fiú, azért írtam férfit
ma 08:26
 4/18 anonim válasza:
95%
Igen, ez rohadt gáz. Primitívség magas fokon.
ma 08:35
 5/18 anonim ***** válasza:
20%

Manapság majdhogynem normálisnak számít ha valaki 14-15 évesen kezd némi eletet élni. A terhesség meg ebben a korosztalyban simán becsuszik: a többség nem is védekezik, eszükbe se jut az esemény utáni se.

Gáz vagy sem.... Vissza csinálni már nyilván nem lehet, de nagy eséllyel ha újra kezdené az életét, gumit húzna időben. Az valamilyen szinten érthető, ha nem tart q gyerekkel kapcsolatot. O maga is gyerek volt, egyértelműen nem tervezett terhesség volt, a nő döntött úgy, hogy megtartja.

Neked totál felesleges ezzel foglalkoznod.

ma 08:35
 6/18 anonim ***** válasza:
58%
Eléggé fura. Viszont a részletek ismerete nélkül én nem ítélkezhetnék. Ettől még alakulhatott utána normálisan az élete. Remélem, neked is normálisan alakult, ettől függetlenül.
ma 08:43
 7/18 anonim ***** válasza:
59%

Azzal semmi gond, hogyha 16 évesen szexel valami, csak a fiú húzzon gumit a frkára, ez alap egy tinikapcsolatban.

De hogyha már 14 éves korában teherbe ejtett egy csajt, az elég gáz.

ma 08:46
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

De mi a kérdés? 15 évesen már ivarérett egy tini fiú, tehát teherbe tud ejteni egy szintén ivarérett nőt. A nyolcvanas években, azaz nem most, nálunk az általánosban volt ilyen, a lány a nyolcadikos ballagására meg is szült. 35-40 éve ez pláne kirívó volt, de azért mindenki kibírta és rendes fehér, magyar család volt, nem C vágány.

Szóval a kérdésben vázolt élethelyzet abszolút életszerű és előfordulhat.

Kérdés, hogy az anya miért nem kért gyerektartást, miért nem akarta vayg hagyta, hogy a fiú/férfi részt vegyen a gyerek gondozásában, nevelésében? Vagy a pasi miért lépett le? Továbbá úgy veszem ki, hogyha a kérdező a saját apját említi, akkor ő most 32 éves. Az is további kérdéseket vet fel, hogy 32 évig se az apának, se a fiúnak nem jutott eszébe keresni a másikat?

ma 09:08
 9/18 anonim ***** válasza:
74%

"15 éves férfi" ezen hangosan felröhögtem.😂

Még a legtöbb mai 30 éves is messze jár tőle, nem, hogy egy 15 éves.

ma 09:39
 10/18 A kérdező kommentje:
8-as az apámról meg a féltestvéremről van szó, 2024-ben Messenger már írogattak, most 2025-ben már találkoztunk így 3-an.
ma 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!