Szerintetek ciki, ha egy 44 éves férfinak gyereke születik?
Nem.
A férjem 38 volt, amikor az első gyerekünk született, és 42 lesz, amikor a második fog.
Mindkettőnknek ez az első házassága.
Nem ciki, hanem sajnálatraméltó. Mármint az, hogy ennyi esze van 44 éves létére.
Van egy barátom, 22 éves, az apja hetveneshez közelít. Soha életében nem focizott vele vagy játszott vele bármit odakinnt, mert ahhoz mozogni kell, és ez értelemszerűen egy ötven-hatvanasnak már fárasztó. Olyan szigorúan korlátozták tinikorában, hogy ihaj, mert ugye 40 éve mégiscsak máshogy illett. A gyerek mindenféle szorongással nőtt fel, a szüleitől minél távolabb akar lenni...mára az apjának már a járás is nehezére esik, egy értelmes témáról nem tudtak soha beszélgetni. És nem egyszer hallgattam már meg, hogy mennyire fáj neki, hogy a szülei önzősége fontosabb volt nekik, mint ő maga - értsd: ők gyereket akartak, amikor már képtelenek voltak annak a megfelelő törődést megadni, így ő gyakorlatilag apa nélkül, magányosan nőtt fel.
Ezt borítékolhatja kb. az összes ilyen korú apa... a gyereke diplomázását már az sem biztos, hogy megéri, 10 évesen meg inkább elküldi a francba, minthogy biciklizni menjen vele...
apukám 45 lesz, mire megszületik a tesóm.
előző válaszolónak annyit: lehet, hogy a te ismerősödnél ez így történt, de ne ítélkezz, hogy "mennyi esze van". az én apukám pl. a mai napig sportol, természetet járja, tesómmal megy biciklizni ha az kéri, stb. nem hiszem, hogy apu kora miatt bármi hátránya is lenne a születendő kicsinek. a szigorúságtól meg maradiságtól sem félek, mert anyukám nagyon modern felfogású mellette, mindketten haladnak a korral. szóval csak annyi: ne ítélkezz!
Nem. Ha első, akkor inkább furcsa. A másodiknál már nem annyira számít szerintem. De semmiképp sem ciki.
Inkább az a lényeg, hogy fel tudja nevelni úgy, hogy ő is egészséges legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!