Évekkel ezelőtt azt mondta mikor csókolommal köszöntem neki, hogy tegezzem. De szinte a nagyapám lehetne, és én inkább sehogy sem köszöntem neki, hanem valami szöveggel indítottam, vagy magáztam továbbra is... Most hamarosan fel kell őt hívnom, indítsak a telefonban sziával? Nem gáz?
Amúgy hallom hogy a 30 év körüli ismerősei is tegezik, de nekem olyan fura...
21/L
2011. júl. 31. 12:16
1/9 anonim válasza:
Ha felajánlotta,hogy tegezd,akkor tegezd.
2011. júl. 31. 12:21
2/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem furcsa, nekem is van ilyen idős ismerősöm, és tegezem. Illetve, reggelente úgy köszönök, hogy "Jó reggelt", de reggel nagyon sok embernek köszönök így. =)
20/L
2011. júl. 31. 12:21
3/9 anonim válasza:
Szervusz vagy mond jo reggelt, szep napot es tegezd.
2011. júl. 31. 12:22
4/9 anonim válasza:
Szerintem akkor tegezd,,főleg miután meg beszéltétek.
Nekem is kínos szokott lenni a nálam idősebbeket tegezni,de ha meg beszéltük,hogy szia,akkor szia!
Nem tudom mi a neve,de mondjuk János akkor hozzá teheted janibá te,,,ha érted mire gondolok.
2011. júl. 31. 12:24
5/9 anonim válasza:
Ha olyan mentalitású a magázással bántod meg. Én is kérni fogom, hogy tegezzenek. Én a főnökömet tegeztem, a nagymamám lehetett volna, de nagyon fiatalos stílusa van, hülyén is nézett volna ki a magázás.
2011. júl. 31. 12:24
6/9 anonim válasza:
Apukámnak is felajánlotta egyszer egy apja korú "bácsi",hogy tegezze,ezért igy köszönt neki:"Szervusz Józsi bácsi!" Utána tegezve folytatták a beszélgetést.
2011. júl. 31. 12:39
7/9 anonim válasza:
A párom apukája 76 éves és tegezem, mert azt mondta sziával köszönjek, anyukáját is tegezem ő 60 éves, nekem is fura volt eleinte, aztán megszoktam és már nem fura!!!
2011. júl. 31. 12:45
8/9 anonim válasza:
22 évesen egy nagyvállalathoz kerültem, ahol mindenki mindenkivel tegeződik. Volt egy-két nyugdíj előtt álló hölgy, köztük pénzügyi igazgató is, akinél elég furán futottam neki a tegezésnek, de az első után már magától ment.
Ha az illető kérte, hogy tegeződjetek, akkor tégy úgy. A felkínált tegezést illik elfogadni.
2011. júl. 31. 12:46
9/9 anonim válasza:
Apukám nagynénije és nagybácsija 7X évesek, és 3-4 éve mondták hogy tegezzem őket (most vagyok 18 éves) úgy nőttem fel, hogy magáztam őket, nagyon ritkán látom őket, akkor is fura SZIASZTOK-at köszönni, Csak eleinte kellett figyelnem hogy ne csókolom legyen, de nemszeretek magázódni, és ha valaki 1x azt mondja hogy tegezzem akkor örükök a megtiszteltetésnek és ennyi... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!