Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy "majdnem orvosnak" ciki...

Egy "majdnem orvosnak" ciki sziával köszönni?

Figyelt kérdés
Ma voltam a fogorvosomnál akinél a fia az asszisztens. Ő is orvosnak tanul, 25 éves. Alig pár évvel idősebb tőlem és letegeztem. Ezt nem így kellett volna ugye?
2011. aug. 22. 18:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Az a ciki, hogy ez neked kérdés. Mennyi évvel idősebb nálad? Mert a kérdésed tartalma miatt nem hinném, hogy több vagy 15-nél...

Most akkor én ilyen alapon a volt gimnáziumi osztálytársamat magázzam, mert orvostanhallgató...

2011. aug. 22. 18:43
 2/13 anonim ***** válasza:
58%
Ne hülyéskedj, simán lesziázhatod! Attól még, hogy orvostanhallgató, nem egy félisten! :))
2011. aug. 22. 18:45
 3/13 anonim ***** válasza:
58%
Utolsónál a pont. Az orvosok is emberek.
2011. aug. 22. 18:48
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem azon van itt a hangsúly, hogy orvostanhallgató, hanem hogy mégiscsak egy asszisztens. Pl. ha bemegyek egy hivatalba, ott sem tegezem le a dolgozókat azért, mert fiatalok. Boltban talán, de orvosnál, hivatalban nem.

Szóval jó a kérdés, én lehet, hogy nem tegeztem volna, de az sem gáz, hogy te igen.

2011. aug. 22. 18:50
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Vannak emberek, akik hivatalos helyen elvárják a magázást, de ők a kisebbség. Ha rossz néven veszi, akkor valszeg elég beképzelt.
2011. aug. 22. 18:51
 6/13 anonim ***** válasza:
ha nem jött zavarba a gyerek egy sziától, akkor valszeg nem is probléma
2011. aug. 22. 18:51
 7/13 anonim ***** válasza:

Igen, én értem a problémát, hogy asszisztens, de ha tudod, hogy az orvosod fia, feltételezem, ismered szegről-végről, és még azt is tudod, hogy csak pár évvel idősebb nálad, szerintem nem kérdés, hogy tegezheted-e.

Ilyen problémám (26 vagyok) nekem az OTP-ben szokott lenni pl., ahol az ügyintézők kb. velem korúak, ott mondjuk magázni szoktam őket, mert az valahogy tényleg hivatalosabb.

De mondom, szerintem egyáltalán nem volt gáz lesziáznod a srácot.

26/N

2011. aug. 22. 18:56
 8/13 anonim ***** válasza:

Sztem nem gáz:)

Nálam mondjuk elég ciki volt, mikor szalagszakadásom volt, és úgy mentem be a 40 körüli dokihoz, hogy Hello, én meg 18 vagyok:S:D

De akkor úgy fájt a lábam, hogy ez érdekelt a legkevésbé:)

2011. aug. 22. 19:04
 9/13 A kérdező kommentje:

21 vagyok.

Igazán azért kérdeztem, mert említettem itthon hogy valamit tegezve kérdeztem tőle, erre teljesen kiakadtak a szüleim, hogy "Letegeztél egy orvos jelöltet?"

Mondjuk így jobban belegondolva tényleg csak egy orvostanhallgató. De másik dolog meg, hogy hivatalos hely tényleg...Amúgy kicsit meglepett arcot vágott és sziával köszönt vissza, meg kicsit mintha zavarba jött volna. Az apja meg mosolygott mikor köszöntem...

De az apja (60 év körüli) magáz engem, szóval lehet ez ilyen kötelesség, hogy magázzák a betegeket akármilyen korú. Nem?

2011. aug. 22. 19:10
 10/13 anonim ***** válasza:
én egyszer megjártam azóta nem sziá-zok senkit. a fogorvos akihez először mentem akkor velem egyidős csaj volt, nagynéném monda hogy nagyon rendes barátságos. én meg ennek tudatában meg hát mivel annyi idős volt mint én akkoriban 26 körül, sziá-val köszöntem. olyan csúnyán néztek rám mindketten az asszisztenssel együtt hogy azt le sem tudom írni. hozzáteszem hogy legközelebbi alkalommal magáztam ő meg simán letegezett, és azóta is tegez én meg magázom.
2011. aug. 22. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!