Mit gondolnátok egy orvosnak és egy pszichológusnak mennyire lehet jó házassága? Ismertek ilyen párokat?
Így hülyén hangzik a kérdés, és nagy általánosítás, persze...Nem is arra lennék kíváncsi, hogy hány évig vagy hogy van-e veszekedés, apróbb dolgok, hanem, hogy tapasztalatból vagy amúgy mit gondolnátok?
Arra gondolok én elsősorban, hogy mindkét munka, főleg az orvosé, de azért a pszichológusé is eléggé egész embert kíván. Nyilván az egész attól függ mennyire szeretik egymást és mennyire tudnak megértőek lenni egymással szemben....
Valakinek tapasztalata?
Ismerek egy csomó olyan embert akinek egész embert kíván a munkája
mentős-orvos, ügyvéd-ügyész, orvos-orvos, ügyvéd-orvos, pszichiáter-orvos... szerintem is az a fontos, hogy szeressék egymást!
mindkettőjüknek van azért szabadideje, amit össze lehet egyeztetni, csak akarni kell!
Köszönöm a válaszokat!
Igazából azért merült fel a kérdés bennem mert sokan mondják, hogy milyen "rossz" orvos feleségnek lenni, sokat kell nélkülözni a férjet mint apát meg mint családtagot általában. Nem rég pedig nekem is mondták, hogy egy pszichológus anyukának kevés ideje van:-S
Szerintem meg minden két emberen múlik és nem hiszem, hogy nem lehetne jól csinálni, ha igazán akarjuk.
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!