Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok egy orvosnak...

Mit gondolnátok egy orvosnak és egy pszichológusnak mennyire lehet jó házassága? Ismertek ilyen párokat?

Figyelt kérdés

Így hülyén hangzik a kérdés, és nagy általánosítás, persze...Nem is arra lennék kíváncsi, hogy hány évig vagy hogy van-e veszekedés, apróbb dolgok, hanem, hogy tapasztalatból vagy amúgy mit gondolnátok?

Arra gondolok én elsősorban, hogy mindkét munka, főleg az orvosé, de azért a pszichológusé is eléggé egész embert kíván. Nyilván az egész attól függ mennyire szeretik egymást és mennyire tudnak megértőek lenni egymással szemben....

Valakinek tapasztalata?

2010. aug. 28. 12:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem a szakmátol függ csak hogy szeressétek egymást!!!
2010. aug. 28. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Ismerek egy csomó olyan embert akinek egész embert kíván a munkája

mentős-orvos, ügyvéd-ügyész, orvos-orvos, ügyvéd-orvos, pszichiáter-orvos... szerintem is az a fontos, hogy szeressék egymást!

mindkettőjüknek van azért szabadideje, amit össze lehet egyeztetni, csak akarni kell!

2010. aug. 28. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:
A barátaink közt több olyan házaspár is van/volt, ahol egyik vagy mindketten orvosok. Van köztük jó házasság, meg olyanok is, akik elváltak. A szakmán nem múlik semmi. Mellesleg manapság már rengeteg munkahely egész embert kíván. Van néhány multinál dolgozó barátunk, akik az állandó túlórázás miatt szinte alig látják a családjukat. A házastárs munkáján, természetén és toleranciaszintjén múlik, hogy ez a kapcsolat rovására megy vagy sem. Ha mindketten munkamániások, akár még össze is kötheti őket a közös érdeklődés.
2010. aug. 28. 13:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazából azért merült fel a kérdés bennem mert sokan mondják, hogy milyen "rossz" orvos feleségnek lenni, sokat kell nélkülözni a férjet mint apát meg mint családtagot általában. Nem rég pedig nekem is mondták, hogy egy pszichológus anyukának kevés ideje van:-S

Szerintem meg minden két emberen múlik és nem hiszem, hogy nem lehetne jól csinálni, ha igazán akarjuk.

köszi a válaszokat

2010. aug. 28. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Tökéletesen működik :) A rokonomék orvos házaspár :) Semmi gond a házasságukkal, most lett meg nemrég a második baba :):):)
2010. aug. 28. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!