Hogyan illik köszönni a párom szüleinek?
Nemrég ismertem meg a párom szüleit, mindketten 60 év körüliek. Vacsorára mentünk el hozzájuk, úgy köszöntem, hogy jó estét kívánok, elköszönéskor viszont látásra. Azóta már párszor összefutottunk, és ez a köszönési forma olyan nagyon hivatalosnak tűnik nekem. De csókolomot köszönni meg nem illetlenség? Mit gondoltok erről? Lehet, hogy buta kérdés, de ezen agyalok. Ti hogyan köszöntök a párotok / férjetek szüleinek? Hogyan az apukának és hogyan az anyukának?
25/N
Én is így köszöntem, hogy: Jó napot kívánok!
Aztán megkért anyósom, hogy inkább tegeződjünk. :) Hál'Isten!
Nálunk első alkalommal mondták, hogy tegezzem őket, mondjuk ők 50körüliek, és ettől függetlenül is nagyon fiatalosak.
Szerintem amúgy azok a köszönések jók, max tedd kedvesebbé a hanglejtéssel és kedves mosollyal (már ha amúgy is jóban vagytok persze). :)
28N
"Nem illetlenség egy 25 éves nőnek "lecsókolomozni" egy 58 éves férfit"
Te ott nem, mint nő leszel, hanem mint a gyerekük barátnője. Az apja sem mint férfi, hanem, mint a barátod apja. Tehát azt nézd, hogy mivel a fiuk mindig is a gyerekük marad, így te is "gyerekszámba" vagy véve, ami a korodat illeti.
Csókolomozd le.
Ha nem akarod csókolomozni akkor Jónapotot jó lesz /napszaknak megfelelően/
volt nekem is ilyen problémám
bár nekem annyival sz*rabb volt a helyzet hogy az apját régebbről ismertem /egy se-ből/ és vele ugy tegeződtünk már és nekem az volt kinos hogy az anyját meg nem birtam le sziázni mikor az embert igen
és gondolhatod am. meg ha az öreget tegezem akkor meg a nőnek esett volna sz*rul és az igy furi volt hogy ha nem volt ott akkor hello-szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!