Hogyan illik köszönni a párom szüleinek?
Nemrég ismertem meg a párom szüleit, mindketten 60 év körüliek. Vacsorára mentünk el hozzájuk, úgy köszöntem, hogy jó estét kívánok, elköszönéskor viszont látásra. Azóta már párszor összefutottunk, és ez a köszönési forma olyan nagyon hivatalosnak tűnik nekem. De csókolomot köszönni meg nem illetlenség? Mit gondoltok erről? Lehet, hogy buta kérdés, de ezen agyalok. Ti hogyan köszöntök a párotok / férjetek szüleinek? Hogyan az apukának és hogyan az anyukának?
25/N
Mindkettőjüknek Csókolom!-ot, 16 éves korom óta ismerem őket, akkor így indítottam, azóta nem változtattam...
21-L
Csókolomot köszönök minkét szülőnek, pedig már a férjem a fiuk, és kisbabánk is van...
24/l
Utolsó vagyok!
A férjem szülei 68 évesek, így kicsit furán is érezném magam, ha megkérnének, hogy tegezzem őket. De nem kértek meg... :)Nekem így jó..
Én apujának jónapottal, anyukájának csókolom :))
20L
Jaaaj ezzel a köszönéssel én is mindig bajban vagyok -_-"
Még az anyukának simán csókolommal köszönnék, de az apukánál az jut eszembe mindig, hogy ez már talán gázabb dolog. De akkoris maradnék a csókolomnál. Meg tényleg ez a jónapot kívánok/viszont látásra nagy hivatalos. Akkor már max az apukának jónapot Pista bácsi, már ha bácsizni lehet őt, de az anyukánál mindenképpen csókolomnál maradnék.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!