Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan illik köszönni a párom...

Hogyan illik köszönni a párom szüleinek?

Figyelt kérdés

Nemrég ismertem meg a párom szüleit, mindketten 60 év körüliek. Vacsorára mentünk el hozzájuk, úgy köszöntem, hogy jó estét kívánok, elköszönéskor viszont látásra. Azóta már párszor összefutottunk, és ez a köszönési forma olyan nagyon hivatalosnak tűnik nekem. De csókolomot köszönni meg nem illetlenség? Mit gondoltok erről? Lehet, hogy buta kérdés, de ezen agyalok. Ti hogyan köszöntök a párotok / férjetek szüleinek? Hogyan az apukának és hogyan az anyukának?

25/N

2011. okt. 12. 17:47
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
71%
Hát én sose tudom, hogy kinek hogy köszönjek...nekem apám azt mondta, hogy akinek nem tudom hogy köszönjek annak azt mondjam, hogy heló. Én csókolomot köszönnék és ha zavarja őket akkor szerintem úgyis mondani fogják
2011. okt. 12. 18:38
 22/33 anonim ***** válasza:
Csókolom és kész ,ha nem tetszik nekik akkor úgyis reklamálnak !!!! én személy szerint tegezem őket!!!
2011. okt. 12. 18:39
 23/33 anonim ***** válasza:
Ha fiatalos szülők, akkor a csókolom köszönés helyett inkább tegeződnek. Ha nem , akkor elvárják a csókolomot.
2011. okt. 12. 18:43
 24/33 anonim ***** válasza:
Párom szülei 50 körül vannak, de már első alkalommal kb. első mondatok volt, hogy semmi csókolom, semmi néni, bácsi, tegeződjünk.
2011. okt. 12. 18:47
 25/33 anonim ***** válasza:

Mindkettőjüknek Csókolom!-ot, 16 éves korom óta ismerem őket, akkor így indítottam, azóta nem változtattam...

21-L

2011. okt. 12. 19:43
 26/33 anonim ***** válasza:

Csókolomot köszönök minkét szülőnek, pedig már a férjem a fiuk, és kisbabánk is van...

24/l

2011. okt. 12. 20:17
 27/33 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

A férjem szülei 68 évesek, így kicsit furán is érezném magam, ha megkérnének, hogy tegezzem őket. De nem kértek meg... :)Nekem így jó..

2011. okt. 12. 20:20
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Én apujának jónapottal, anyukájának csókolom :))

20L

2011. okt. 12. 20:40
 29/33 anonim ***** válasza:

Jaaaj ezzel a köszönéssel én is mindig bajban vagyok -_-"

Még az anyukának simán csókolommal köszönnék, de az apukánál az jut eszembe mindig, hogy ez már talán gázabb dolog. De akkoris maradnék a csókolomnál. Meg tényleg ez a jónapot kívánok/viszont látásra nagy hivatalos. Akkor már max az apukának jónapot Pista bácsi, már ha bácsizni lehet őt, de az anyukánál mindenképpen csókolomnál maradnék.

22/L

2011. okt. 12. 21:06
 30/33 anonim ***** válasza:
Az én anyósom 46 éves,én 31 /nő/,párom 29.Szerencsére ritkán találkozunk,de elejétől fogva csókolomozom(ennek már 6 éve),és soha ne kért arra,hogy tegezzem.Az férjével tegeződünk.
2011. okt. 12. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!