Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az nagyon gáz ha egy férfinak...

Az nagyon gáz ha egy férfinak 15 évesen van gyereke?

Figyelt kérdés
Egyébként soha életébe nem látta azt a fiát, vagyis úgy élt mint ha nem is lenne, és most már 47 éves

jan. 13. 08:07
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
41%

Miért nincs kapcsolata a gyerekkel?

Ha csak úgy kilépett a képből, akkor én is lépnék gyorsan. Ha úgy döntöttek, hogy nem tudják felnevelni és örökbeadták, az rendben van.

jan. 13. 15:13
 32/43 anonim ***** válasza:
12%
31-es: a "gyerek" már 30+ éves!
jan. 13. 16:21
 33/43 anonim ***** válasza:
0%

Nem gáz.

Én apám is 15 évesen csinált és tök fiatalos.

jan. 13. 17:00
 34/43 anonim ***** válasza:
89%
A mi falunkban is két 14 éves gyerek hozott össze egy babát, pár hónapig játszották a papás mamást,majd megunták a babázást. Az apai nagyszülők nevelték fel az unokát.
jan. 13. 17:48
 35/43 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem egy 15 éves alkalmatlan a gyereknevelesre. Ilyen fiatalon senki sincs kesz arra hogy szülő legyen. Azt se tudják hogy mit jelent. 15 évesen egy fiú nem fog felelősséget vállalni. De általában a lányok sincsenek a helyzet magaslatán. A fiúkkal ellentétben ők szülnek, mert azt hiszik hogy meg tudják oldani, közben rajönnek hogy nem megy. Van kivétel amikor a nagyszülők segítenek a nevelésben, es az iskola befelyezeseben, de ez egyáltalán nem általános.

Szóval szerintem os rossz megfogalmazás az a szó hogy "gáz". Inkább felelőtlennek mondanám. Egyúttal tragikus, mert tudom hogy ezek a tini anyukák gyerekeibol általában sérült felnőttek lesznek mert az egyetlen szülő, az anya s elhanyagolja őket.

Inkább az a gáz hogy 20 évnek kellett eltelnie hogy találkozzon a gyerekével. És az hogy ugy élte le a felnőtt életét mintha nem lett volna ez a gyerek. Gyanítom hogy a gyerek vette fel a kapcsolatot igy is mert az apa eltemette a múltat.

Igazából ilyenkor már nem az a lényeg hogy apa-gyerek kapcsolat alakuljon ki, hanem az hogy a gyerek ugy egyáltalán megismerje az apját. Talán egy normális féltestberi viszony is kialakul köztetek. Elvégre nem ti tehettek arról hogy nem ismeritek egymást.

jan. 13. 19:27
 36/43 anonim ***** válasza:
59%

35-ös hozzászóló miért lett lepontozva?Teljesen korrektül leírta és igaza van.

Felnőtt emberek lépnek le a gyerekük életéből vagy árvaházba adják őket.

Akkor tízen éves gyerekektől miért várnánk többet?

jan. 13. 22:56
 37/43 anonim ***** válasza:

Huh, még végiggondolva is fura, hogy, egy, 47 éves embernek van egy 32 éves gyereke.

Amúgy anyámat 17 évesen szülte az ő anyja, de nagyanyám már 75 éves.

Manapság ez elég kirívó.

jan. 14. 00:39
 38/43 anonim ***** válasza:
73%
15 évesen valaki nem férfi, hanem gyermek.
jan. 14. 02:45
 39/43 anonim ***** válasza:
A gyerek anyjáról változatlanul egy szó sincs.
jan. 14. 07:27
 40/43 anonim ***** válasza:
38. Felesleges tizedszerre is leírni. Már elmondta a kérdező, hogy felnőtt ember, akinek 15 évesen lett gyereke. A megfogalmazás volt rossz. És amugyis tökmindegy mert nem változtat a lényegen.
jan. 14. 08:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!