Másnak nem ment kishíjján tönkre a kapcsolata a baba születése után?
Azért írok már ide mert nagyon el vagyok keseredve...mióta megszületett a kisbabánk a férjemmel szinte állandóan marjuk egymást. Kislányom most 10 hónapos.
Tudni kell azt h anyósomékkal lakunk mert saját házra spórolunk, de nem elég anyós após, még a velem egykorú sógornőm is itthon lakik...se barátai se kapcsolata...eleinte mindenkivel jol kijöttem de a baba óta nem...szinte minden zavar. Nem mondhatnám h nagyon bele szólnának dolgokba itt-ott egy megjegyzés. De ha bármi van a férjem mindig mellettük áll merth én sokszor túl nyers vagyok...es állandóan vitatkozunk...mas is volt ilyen helyzetben? Az elott nagyon jól elvoltunk...kirandulgattunk élveztük az életet
Marhaság, nem egyen nők és egyen férfiak vagyunk, minden ember más, nemtől függetlenül. Nekem nő létemre hányingerem van ettől a manipulálós, elmejátékos, nem mondom meg egyenesen, mit akarok, hanem csak úgy terelgetek viselkedéstől, akinél ezt látom, az repül is a társaságomból. Ha valamit akarok, egyenesen megmondom a páromnak, és egyenesen érvelek logikusan, józan paraszti ésszel. Akinek esze van, az megérti. Ettől bárki lehet kedves...
Kérdező: itt veled senki nem volt gonosz, a viselkedésedet kritizáltuk (jogosan), és nem azt mondtuk, miért szültél, hanem hogy miért szültél más lakásába. A különbség óriási... Ők otthon vannak, te nem, ennyi a történet. Szintén nem tudom, mi gonoszság van abban, hogy hormonvizsgálatot és pszichológust javasoltunk, maximális jóindulattal. Ne mondd már, hogy cseppet sem vagy indulatos! Nem, nem próbálok anyóssal élni, mert elkerülöm az ilyen helyzetet, de ha bele is kerülnék, kussolnék és meghúznám magam, mert én ott csak megtűrt vendég lennék. Jah, és a sógornőmtől marha gyorsan bocsánatot kérnék a helyedben... Hihetetlenül igazságtalan voltál vele!
53-as: én nem manipulálok, ezt a szót te használod. Én is megmondom, mit akarok, de nem úgy, hogy akarom, hanem hogy szeretném ezért és ezért. De látom, te itt jobban tudsz mindent, de egy csöpp empátia sem szorult beléd, nem tudod átérezni, a Kérdező mit érezhet. Vszeg nem gondolta, hogy ez lesz az együttlakásból, hogy a baba teljesen más szituációt eredményez. Mehet ő hormonnvizsgálatra meg pszichológushoz, attól még ugyanolyan frusztrált marad. És ezen plusz hormonok nem segítenek.
Kérdező: készülj fel arra, ha gyerek mozgékonyabb lesz, jön-megy, még frusztráltabb leszel. Mert akkor már nem tudod a rokonságot kikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!