Másnak nem ment kishíjján tönkre a kapcsolata a baba születése után?
Azért írok már ide mert nagyon el vagyok keseredve...mióta megszületett a kisbabánk a férjemmel szinte állandóan marjuk egymást. Kislányom most 10 hónapos.
Tudni kell azt h anyósomékkal lakunk mert saját házra spórolunk, de nem elég anyós após, még a velem egykorú sógornőm is itthon lakik...se barátai se kapcsolata...eleinte mindenkivel jol kijöttem de a baba óta nem...szinte minden zavar. Nem mondhatnám h nagyon bele szólnának dolgokba itt-ott egy megjegyzés. De ha bármi van a férjem mindig mellettük áll merth én sokszor túl nyers vagyok...es állandóan vitatkozunk...mas is volt ilyen helyzetben? Az elott nagyon jól elvoltunk...kirandulgattunk élveztük az életet
Hát, nem tudom. Én egy különleges állatfaj vagyok, de a saját családomon (férjem, gyerekeim) kívül senkivel nem tudnék hosszabb távon együtt élni, képtelen vagyok rá. Szeretem, ha minden úgy van, ahogy hagyom, ha tudok tervezni, egyedül lenni, stb. és nem kell még számtalan más emberre tekintettel lennem. És igen, a többieknek, akik nem a szűk család része, szinten hatalmas alkalmazkodást kíván elviselni a teljesen eltérő életformákat. Főleg, ha nincs külön konyha, fürdőszoba, de egyébként is.
Szóval ha valaki azt írja, együtt él anyóssal, apóssal, testvérekkel, ki tudja kivel ugyanabban a házban, nekem a hátamon feláll a szőr, mert az tuti, ott egy csepp nyugalom nincs. Az nem élet, hogy mindig azt nézni, kihez kell éppen alkalmazkodni.
Ezerszer inkább hitel, albérlet, külföldi munka, vagy bármi más, ami megoldja a külön költözést.
Kérdező! Mire összejön a pénzetek, el fogtok válni. Tényleg megéri.
38as! Ne zavarjon, hogy én sem azt írtam, hogy minden dolguk idegesített...!
Lehet most jutott el arra a pontra, hogy megfogalmazódott benne, hogy megunta a helyzetet. Ott a gyerek, a család és egy másik családdal kerülgetik egymást. Én sem 2 perc alatt sokalltam be.
De ha a kedves 38-as elolvasta volna, a férjem hozzá állasa hasonló volt a kérdező párjáéhoz, azért is meséltem el. De már ez sem tetszik egyeseknek.... Meg sem lépődök.
De, ez színtiszta manipuláció, semmi más. Eleve hogy mered eldönteni, kinek mi lesz jó? Honnan tudod, másnak mi a jó? Ja, vagy azt neked van jogod eldönteni? Gondolom a férj is érzi, hogy a felesége brutálisan agresszív, nem hiszem, hogy a különköltözés itt a legnagyobb probléma, ha el is mennének, akkor a férjén töltené ki ezeket az indulatokat. Amúgy nem is olyan régen a többgenerációs családok voltak a természetesek, nem biztos, hogy valaki csak azért nem költözik el, mert ő még anyu és apu része.
A kérdezőnek szakemberre van szüksége + egy hormonvizsgálatra, de nem hiszi el nekünk, konkrétan legonoszozott minket ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!