Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak nem ment kishíjján...

Másnak nem ment kishíjján tönkre a kapcsolata a baba születése után?

Figyelt kérdés

Azért írok már ide mert nagyon el vagyok keseredve...mióta megszületett a kisbabánk a férjemmel szinte állandóan marjuk egymást. Kislányom most 10 hónapos.

Tudni kell azt h anyósomékkal lakunk mert saját házra spórolunk, de nem elég anyós após, még a velem egykorú sógornőm is itthon lakik...se barátai se kapcsolata...eleinte mindenkivel jol kijöttem de a baba óta nem...szinte minden zavar. Nem mondhatnám h nagyon bele szólnának dolgokba itt-ott egy megjegyzés. De ha bármi van a férjem mindig mellettük áll merth én sokszor túl nyers vagyok...es állandóan vitatkozunk...mas is volt ilyen helyzetben? Az elott nagyon jól elvoltunk...kirandulgattunk élveztük az életet

2020. szept. 4. 08:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
89%

Mások vagyunk.

Én pl. nagyon megköszöntem volna, ha valaki olyan gondos, hogy nem hagyja odaégni az általam feltett ételt, nem pedig nekirontok, hogy "Ki manipulál a kajával?"

A gyerekem nem közösségi feladat, hogy elvárás legyen, hogy valaki sétáltassa helyettem! Ha megteszi megköszönöm, ha nem teszi meg, nem szívom magam fel rajta! Ha valamiért szeretnéd, hogy más sétáltassa, mert dolgod van, vagy pihenni szeretnél, megkérsz valakit emberi hangon és nyilván nem leszel elutasítva, de ehhez persze jó viszony kell.

Hogy a sógornőd elmesélte a durva kirohanásodat a férjednek?

Mindenki elmesélte volna, mert igazságtalanul rohantál ki rá és támadtad le.

Sehol nem írod, hogy a gyereked a család bármely tevékenységére felriadt volna, csak téged zavarnak olyan dolgok amik eddig nem és ingerülten regulázod a családtagokat!

Véleményt kértél, elmondtam, innentől kezdve azt csinálsz amit akarsz, de a saját érdekedben nem ártana visszafogod magad, mert roppant rövid idő múlva mehetsz a háztól egyedülálló anyaként, ...de te tudod!

2020. szept. 4. 12:23
 22/71 anonim ***** válasza:
89%
Továbbra sem világos, miért jöttél akkor egyáltalán össze egy olyan pasival, akivel ennyire nem egyeznek a nézeteitek? Felelősen, előre gondolva kell élni, nem bele a vakvilágba és kapásból gyereket csinálni más házába egy olyan párral, akivel ennyire alapvető dolgokban sem egyeztek.
2020. szept. 4. 12:24
 23/71 anonim ***** válasza:
84%

Szedjél valami nyugtatót, ha már nem szoptatsz!

Mindenképpen vizsgáltasd ki magad, mert nem normális amit csinálsz.

Egyébként megsúgom, hogy különlakva sem lenne jobb a helyzet, mert akkor ezekkel a teljesen jelentéktelen dolgokkal a férjeden eresztenéd ki a benne levő feszültséget. Valami nem stimmel veled egészségileg.

2020. szept. 4. 12:29
 24/71 A kérdező kommentje:
En ugy gondolom h ha en tettem oda a kaját akkor az en dolgom en felelősségem törődni vele...beszolhatott volna nekem h nagyon fo...ehelyett o ment panaszkodni...aztan mikor szova tettem o szaladt panaszkodni a hátam mögött...ha nekem mondja és nem a hátam mögött keveri a sz.rt akkor ez nem történik meg...tudtam a férjem h gondolkodik egyet értek vele örülök h van felelősség tudata de q mai vilagba ez hitel nélkül nem igazan megy...max igy h a szuleinel lakunm...nem rogton ugrottunk bele...2 év után volt az eljegyzés rá egy évre hazasodtunk ossze majd 1,5 évre lettem várandós...most lesz harmadik éve h itt lakok...a baba születéséig nagyon jó volt a kapcsolat...lehet akkor tényleg minden qz en hibám de akkor sem akarok itt lakni mert mar nem tudom dlviselni ezt a helyzetet
2020. szept. 4. 12:33
 25/71 anonim ***** válasza:
79%
Utolsó, vagy ami még rosszabb, a gyerekén... Legalább annyit ígérj meg kérdező, hogy a gyerekeden nem töltöd ki a feszkódat! Amúgy jah, jól írják, menj szakemberhez! Pszichológushoz sem ártana elmenned meg tényleg nézess hormonszintet! Nem normális ez a viselkedés, egy percig sem!
2020. szept. 4. 12:33
 26/71 anonim ***** válasza:
96%
Értsd már meg, a sógornőd nem kavarta a sz.rt, semmiben nem hibás, de te leharaptad a fejét ok nélkül! Tényleg nem szégyelled magad kicsit sem? Harmadik éve ott laksz, és még te vádolsz mást sz.rkavarással és manipulálással? Állj már le takarékra... Kezeltesd magad sürgősen!
2020. szept. 4. 12:36
 27/71 anonim ***** válasza:
94%

#24 Kérdező!

Most mi a fenéért módosítod a történetet?

Nem ment a sógornőd a férjednek panaszkodni, hogy forr az étel, hanem kis lángra tette és megcserélte az edényeket.

Amikor te nekiestél és átharaptad a torkát, utána panaszkodott, teljesen jogosan!

Hihetetlen, hogy te mit meg nem engedsz magadnak emberekkel a saját otthonukban!

De tényleg történt valami a fejedben a szülésnél - és hitemre mondom,hogy nem bántani akarlak! - sürgősen keress fel valami szakembert, mielőtt romokban lesz az egész életed!

2020. szept. 4. 12:45
 28/71 anonim ***** válasza:
93%

Kérdezö (24-es válasz)!

Te a kákán is csomót keresel!Ha a sógornőd beszólt volna, hogy forr az étel, akkor meg azért ordítottad volna le a fajét, hogy miért nem tudja kis lángra tenni és írtad volna ki a kérdést róla, hogy milyen szemét! Tipikus van sapka, nincs sapka! Gondolkodj már el, ha 99% nem neked ad igazat ilyen sógornő-anyós-após gyalázó kérdésben, akkor komoly bajok vannak veled!

2020. szept. 4. 12:56
 29/71 A kérdező kommentje:

Levette a lángot majd kimenet panaszkodni h nagyon főtt erre a ferjem bejott es kicserelte az edényeket...senkit nem láttam a konyhában csak mikor harmadszor mentem ki mert tényleg vigyáztam ill. vigyázni akartam a kajára...akkor volt ott a sógornőm es akkor kérdeztem h ki manipulal...mert nem tudtam...erre ő jött a sajatjaval es megint ment panaszkodni...

Egyfolytában csak a kommenteken gondolkodom...nagyon gonoszak vagytok néhányan...en csak egy kis segítséget meghallgatást kértem...erre azt kaptam h nem vagyok normális es h kezeltessem magam...igazan köszönöm a segítséget...kedvesek vagytok!!!

2020. szept. 4. 13:00
 30/71 anonim ***** válasza:
80%

Hát szerintem a legjobb az lenne ha albérletbe mennétek vagy hitelből vennétek egy házat és az albérlet ára helyett a törlesztőt fizetnétek.

Én sem vagyok nagy hitel párti, de anélkül ma a legtöbb ember nem tud házat venni és nem tudom hogy ti mennyit kerestek, mennyit tudtok félretenni de nem hinném hogy annyit hogy mondjuk 1-2éven belül házat vegyetek teljesen önerőből és happy legyen minden. Így még akár a 2.,3. gyerek is oda fog érkezni (ha terveztek még babát) .

A férjednek jobb ott 'szenvedni' minthogy élnétek a saját életeteket? Lehet hogy ehhez törlesztőt kell fizetni havonta, de én úgy vagyok vele hogy nekem az megéri azért hogy a saját háztartásomban élhessek ketten a párommal és ahogy olvasom te is így lennél ezzel szerintem. Az a baj hogy ő ezt nem érti és képes lenne még akár 10 évig is ott élni ha nem több

2020. szept. 4. 13:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!