Másnak nem ment kishíjján tönkre a kapcsolata a baba születése után?
Azért írok már ide mert nagyon el vagyok keseredve...mióta megszületett a kisbabánk a férjemmel szinte állandóan marjuk egymást. Kislányom most 10 hónapos.
Tudni kell azt h anyósomékkal lakunk mert saját házra spórolunk, de nem elég anyós após, még a velem egykorú sógornőm is itthon lakik...se barátai se kapcsolata...eleinte mindenkivel jol kijöttem de a baba óta nem...szinte minden zavar. Nem mondhatnám h nagyon bele szólnának dolgokba itt-ott egy megjegyzés. De ha bármi van a férjem mindig mellettük áll merth én sokszor túl nyers vagyok...es állandóan vitatkozunk...mas is volt ilyen helyzetben? Az elott nagyon jól elvoltunk...kirandulgattunk élveztük az életet
Kb egy évig laktam a párom anyjáéknál,mikor kiderült a terhességem már az nap eldöntöttük hogy nem fogunk más házában lakni egy részt azért mert más megy hétköznap dolgozni ha felkel a kicsi elég nekem felkelni nem kell még a többieknek is
A párom kiment dolgozni 6.hónapra megvettük a házat az apósom az apám a párom, testvéreim 2 hónap alatt rendbe tették úgy hogy munka után mindenki ment oda és mi már a kicsi születése előtt betudtunk költözni.
Ha nekünk sikerül nektek is fog! Az egyetlen megoldás az ha külön mentek egy kapcsolatot erősíteni szokta egy gyermek nem szétválasztani
A gyerek születése még a legerősebb kapcsolatokat is próbára teszi, mert baromi sok lemondással jár.
Az, hogy a sógornődnek milyen a magánélete egyrészt nem kapcsolódik a problémádhoz, másrészt a magánügye, ő otthon van.
Én inkább azt látom, hogy te lettél hisztisebb és az élő fába is belekötsz. Én ilyenkor ha éreztem magamon, hogy kiállhatatlan vagyok, akkor elvonultam és magamra csuktam az ajtót. Eleve nekik is nehéz lehet elviselni téged, plusz ha tetszik ha nem, csak odaszültél más házába rgy gyereket és pl.a sógornőnek sem lehet kellemes 0-24 a sírást hallgatni már lassan 1 éve. Szóval ha ők türelmesek veletek, akkor az a minimum, hogy te is toleránsabb próbálsz lenni. Pláne más házában.
A férjedet meg próbáld meg nem elmarni magad mellől és ne generáld a folyamatos feszkót!
Tudom h el kellene mennünk...házban lakunk és a férjem hallani sem akar lakásról mert szerinte ott sem lenne több helyünk meg hat a szülei nem csinálnak semmi rosszat...ő nem tudja elkepzelni q költözést en pedig nem tudom elkepzelni az itt maradást...minden "megbeszélésünk" veszekedésbe torkollik mintha nem fognank fel mit mond a másik...en sorolom az en serelmeimet ő pedig az övéit. Igen változtam...ki nem változott szülés után? El kezdtek zavarni olyan dolgok amik addig nem...pl nem zavart h az anyósom ugy megyen el munkába mint egy tank. Villany fel ajtó csapkodás stb mert nem gondol bele (engem ez sosem ébresztett fel) nem zavart az h apósomnak nyáron este 9kor jut eszébe füvet nyírni az ablak alatt...engem nem zavart hisz még akkor nem aludtam vagy ha igen akkor aludtam (jó alvó vagyok) nem zavart mikor a sogornom a férjemet kérte meg h menjen erte az éjszaka közepén egy céges akcióra de mikor q kislanyom 3 hetes volt akkor aztan igazán fel.aszott h hajnali kitudja hánykor hívja h menjen érte...szóval ilyen dolgok...segítség annyi van h általában anyósom főz meg a kertel nem nekem kell foglalkozni...viszont jól esne ha itt-ott kivinnek pl setalni...minden nap ugyanazok a kérdések...mikor viszem ki es a falra mászok megkerdi h viszed ki...igen mert valakinek muszáj...nem fogom a fáradságra mert a.lanyom szerencsére egesz jo alvó...de nagyon bant h ők szinte 4en vannak ellenem...most össze vesztem a sogornommel...eleg durván.miert?
Oda tettem a kicsinek az ebédet. Husit es céklát külön edenykeben. Bejottem a kicsivel mondom hagyom felfőni es leveszem. Megyek ki kb 5 perc után. Minimális lángon eppenhogycsak főtt. Mondom oké valaki levette...vissza be és mondom majd gyakrabban kimegyek megnezni addig bent leszek a kicsivel...10 perc után megyek ki át van cserélve a 2 edényke a tűzhelyen...no itt mar kezdtem ideges lenni h mégis ki avatkozik mar megint abba h en mit es h csinálok...3x mentem ki épp bejott a sogornom es megkerdeztem (kicsit keményebben) h ki manipulált a kajával...o rogton támadva h nagyon főtt stb...vissza sem szóltam bejottem...kicsivel utána mentem ki a ferjemhez az udvarra és láttam h valami nem oké...rogton azzal kezdte h hallom jol neki álltál...-nek ...mondom mi van? És aztan nem is beszélt mar velem...erre mentem a csaj után h mire volt ez jó...teljesen össze ugrasztott minket...azóta nem beszélünk es a család többi tagja is gorben néz rám...kérdezem én mi volt ez ha nem rosszindulat? Miert nem szólt nekem h nagyon fő q hús? Miert rohant rogton panaszkodni? Ezt is tulreagalom...ebben is en vagyok a rosst??? Most komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!