Nekem sajnos nincs ( meg), de igen, alapnak tartom h vkinek legyen. Ffinak foleg.
2020. aug. 29. 13:06
32/120 anonim válasza:
Nálunk szerencsére nem...bár anyám miatt kezdtem el.
Én most emiatt a hülye vírus miatt kiszúsztam abból a 2 évből és ismerek pár embert akik hasonlóan jártak mint én.
Nem tudom hogy újra kezdeném e mivel egész idő alatt gyűlőltem mint a cart és ha lenne is jogsim max. városon lennék hajlandó vezetni ezért nem akarok újra neki állni.
Ha majd később nagyon kell vagy ha nem tudok olyan életkörülményeket kialakítani hogy elegendhető legyen akkor persze újra megpróbálom, de ha akkor sikerül is nem fogom szénné vezetni magam, az 1x biztos.
2020. aug. 29. 13:08
33/120 anonim válasza:
*Városon kívül lennék hajlandó vezetnék
2020. aug. 29. 13:13
34/120 anonim válasza:
A "férfiassággal" kapcsolatban nem látok korrelációt, ellenben elképzelni sem tudom, hogy egy család jogosítvány és autó nélkül éljen.
Vagyis de, "működik", ismerek ilyet (értelmiségi, aránylag jómódú család), látom, hogy mekkora lemondás és szervezési többlet.
Amíg én reggel kinézek az ablakon és kitalálom, hogy irány a Balaton (volt már ilyen az Adriával is), addig náluk még az is szervezést igényel, hogy Bécsbe kimenjenek vásárolni.
2020. aug. 29. 13:23
35/120 anonim válasza:
Vezetésoktatóként mondom, hogy a jogsi egyáltalán nem kötelező és nem alapdolog. Persze, hasznos, ha van, de nem létszükséglet, és ha valakit nem érdekel vagy nem alkalmas rá, hogy vezessen, azt nem kell erőltetni és nem kell becsmérelni, mert nem leszel attól rosszabb ember, ha nincs jogsid. Sőt épp ellenkezőleg, ha nem érdekel a vezetés vagy nem érzed magad rá alkalmasnak, akkor az a lehető legfelelősségteljesebb döntés, ha nem vezetsz. Nagyon balesetveszélyes, ha olyan emberek közlekednek az utakon, akiknek nem kéne.
2020. aug. 29. 13:29
36/120 anonim válasza:
Olyan véleményt is hallottam már, hogy aki nem volt katona, az nem igazi férfi. Ez kb. összemérhető a "Ha nincs jogosítványa... " vélekedéssel.
Bizonyára vannak más családok is, ahol jogosítvány nélkül nem férfi az XY nemikromoszómákat birtokló humanoid. Bár akkor meg mi? Nő azért nem lesz belőle...
Más családok meg úgy gondolkodnak, hogy nincs szükségük autóra, ergo jogosítványra se, ettől a férfi még férfi, a nő, meg nő. Megint másoknak van autójuk, de csak az egyik félnek van jogosítványa. Ismerek olyat, ahol nőnek, olyat is, ahol a férfinak. Egyik helyzet se befolyásolja a felek nemi identitását.
2020. aug. 29. 13:50
37/120 anonim válasza:
Több férfi ismerősöm, barátom van, akinek nincs jogosítványa és boldogan megvannak nélküle. Mind budapestiek, itt ez egyáltalán nem létszükséglet.
2020. aug. 29. 13:52
38/120 anonim válasza:
Én attól tartok férfinak egy férfit, ha meg tudja szerelni zokszó nélkül otthon az autót és úgy általában a legtöbb dolgot, amit leb*szok XD Olyankor csillogó szemmel nézek az alfahímemre, hogy mekkora hős. De jogsi se jön rosszul, ha meg kell menteni. Hasznos azért, na.
2020. aug. 29. 13:57
39/120 anonim válasza:
Vidéken eléggé, pláne, ha sofőr is van a családban.
2020. aug. 29. 13:59
40/120 anonim válasza:
Nálam egyszerűen alap. Ez olyan mintha én nem tudnék összedobni egy vacsit. Az is alap, hogy legyen kocsija, tökmindegy hogy milyen, de legyen. Férjem egy rozoga skoda feliciával jött mindig értem. Egyszer randiztam olyan sráccal akinek nem volt jogsija, nem is akarta megcsinálni mert elmondása szerint nem tudna ennyi felé figyelni. Nagyon helyes, nem kell erőltetni azt ami nem megy, de itt totálisan ki is ábrándultam belőle, annyira férfiatlannak találtam. Ez ilyen, a benyomásaidat, érzéseidet nem tudod megváltoztatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!