Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más családoknál is úgy gondolk...

Más családoknál is úgy gondolkodnak hogy akinek nincs jogsija az nem férfi?

Figyelt kérdés
2020. aug. 29. 10:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/120 anonim ***** válasza:
95%

😃😃😃

Proletár? Mert az nem proletár, hogy lealázol embereket azért, mert nem vezetnek, vagy mert mivel és hova járnak nyaralni mi? Neem, az nem.

Vagy, a fajtád úgy gondolja, hogy lealázni másokat, az csak neki jár, aztán aki a képedbe mondja az igazságot még neked áll feljebb.

Elgondolodni meg neked kéne "kisanyán/kisapám" ha neked olyan rohadt jó az életed, miért is érzel kényszert másokba belerúgni és ilyen tuskó stílusban véleményt nyilvánótani. Jaaaa, hogy a te értelmi képességeidtől csak ennyi telik? Hát az car ügy. Valaki veled is marha jól járt.

Akibe minimális emberség szorult nem beszél igy másokról/másokhoz még akkor sem ha annak történetesen csak a szomszéd strandra telik, meg a Bükre. Csak te ezt nem fogod fel mert eddig tart az értelmed.

Ezek után meg inkabb ne menjunk bele ki a ploretár. Leginkább te. Ezen nég 5 autó meg 10 luxus út se fog változtatni.

2020. aug. 30. 07:59
 92/120 anonim ***** válasza:
94%

Na erről beszélek 93as. Ennyi telik tőletek, személyeskedés, mocskolódás, meg mások helyből lealázása.

Röhögcséljél nyugodtan magadon, ennél többet a büdös életben nem tudsz magadból kihozni.

Jah életemben nem éltem panelban, nem mintha számítana, 140 nm-es kertes házban élünk, és nem járunk Csepelre 🙂 De igen nem fér bele a világképedbe, hogy van olyan aki nem csóró de nem is a te színvonaladat képviseli.

Legyél magaddal nagyon megelégedve 🙂🙂🙂

2020. aug. 30. 08:17
 93/120 anonim ***** válasza:
94%

Azért nem semmi utolsó, hogy milyen stílusban tudtok másokhoz szólni, és még ti kéritek ki magatoknak, hogy veletek hogy beszélnek.

Kész szerencse, hogy te "uriember" módjára tudod lealázni a másikat, tényleg te aztán sokkal különb vagy itt bárki másnál.

Tükörbe kellene nézni, azt mondom.

2020. aug. 30. 08:29
 94/120 anonim ***** válasza:
16%

Jó kis botrány lett ebből :)

Ettől függetlenül mindenki le lett pontozva, aki vezetéspárti,ami elég szánalmas. Akkor nem kell megkérdezni az emberek véleményét, ha nem bírjuk elviselni.

2020. aug. 30. 08:33
 95/120 anonim ***** válasza:
90%

#95 annyira rá vagy gerjedve a pontozásra, de annyit nem tudsz, hogy 1 ember szavazata édeskevés ahhoz, hogy egy válasz "le legyen értékelve".

Amúgy a személyeskedésen kívül mèg mindig nem tudsz semmit felmutatni, szóval javaslom gyakorold még a kulturált vitázást pénzes prolikám, mert nem megy.

A következő válaszodban pedig kérek még sokszor ennyi vigyorgó jelet 😂🙂😂😃😂😂🙂😃😃 mert az aaaaaanyira nyomatékos ám, meg úgyis jól tükrözi az értelmi képességeidet. Hány éves vagy 12?

2020. aug. 30. 08:42
 96/120 anonim ***** válasza:
4%
Mindenhol ez megy. Irigyek a diplomásokra, mert azok biztos hülyék és hány diplomás hülyét látott már a világ. Irigyek a gazdagokra, mert de jól megy nekik. Irigyek azokra, akiknek van autójuk, mert kényelmes és futja rá, irigyek a jogosítványa, a nyelvtudásra, mindenre.
2020. aug. 30. 08:45
 97/120 anonim ***** válasza:
95%

Nem kéne egy kalap alá venni az összes diplomást, meg jól keresőt. Azért vagyunk páran akiknek ez mind megvan mégsem toljuk ilyen közönséges stílusban mint itt a 95-ös válaszoló.

Jól írták előttem, pénz mellé nem jár intelligencia. Lehet neked autód, jó fizetésed, járhatsz nyaralni külföldre, ha a Kalányos Marlonbrandó különb értelmi képességekkel rendelkezik.

Gazdag ember nem egyenlő értelmiségi elit.

Ti csak gazdagok vagytok, semmi több. Lehet megsértődni.

2020. aug. 30. 08:53
 98/120 anonim ***** válasza:
88%

99-es

Hogyne, és irigykedünk a lelketeketért is, mert hiába valaki gazdag meg diplomás az még senkit nem védett meg a pokoltól.

Lehet most szidni de vallásos családban nőttem fel, gyerekkorom óta hallgatom az efféle gondolatokat.

2020. aug. 30. 08:53
 99/120 anonim ***** válasza:
89%

A bunkó ember egy szem védekezési módja ez az irigyezés. Nyilván mindenki irigy, akinek nem veszi be a gyomra a közönséges stílusukat.

Én úgy gondolom szépen is le lehet írni, neki miért fontos az autó, anélkül hogy másokat minősítgetne, meg gúnyolódna azon hol nyaral, mivel utazik. Nem igaz, hogy nem világos ez mennyire közönséges és alpári.

Hát én ilyen emberre soha nem lennék irigy. Nincs mire.

2020. aug. 30. 08:57
 100/120 anonim ***** válasza:
0%
Hát te tényleg tejesen kész vagy. :D akarsz meg emojikat? Megmutassam mi jut eszembe rólad az irományaid alapján? 🐒🤢🤮😳💩🤡 Tessék ez mind. Ez nyilván a kűlsődet is tükrözi, na ettől lesz ilyen megkeseredett egy nő. Es mivel neked ez a fórum központi szerepet játszik a nyomorult kis életedben, nem fogod tudni megállni, hogy ne válaszolj. :D Pedig remegek az idegtől most is, csak miattad. :D csak a macskám miatt találtam rá erre a fórumra, egy válaszoló nagyon hasznos tanácsokat adott vele kapcsolatban, ezért vagyok itt, nem gondoltam volna, hogy léteznek ilyen véglenyek, akik itt élik a kis életüket. Egyébként ő is nagyon drága volt, egy Maine Coon cica, nagyjából 3 havi fizetésed az ára. :D Egy ilyen tipikus tanulatlan életképtelen kocsis “nő” próbál nekem kultúráról magyarázni. :D hat döbbenet.
2020. aug. 30. 08:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!