Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más családoknál is úgy gondolk...

Más családoknál is úgy gondolkodnak hogy akinek nincs jogsija az nem férfi?

Figyelt kérdés
2020. aug. 29. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/120 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk nem. Budapesten nincs akkora szerepe az autónak, tömegközlekedéssel is eljutsz mindenhova, sokszor gyorsabban.
2020. aug. 29. 10:54
 2/120 anonim ***** válasza:
18%

Én személy szerint azt gondolom hogy mindenkinek kellene lennie. Annyira hasznos dolog.

De igen egy férfinek plàne.

Őszintén én nem is ismerek olyan férfit akinek nincs. Az öcsémék korosztàlyàban is mindnek van évek óta (22 éves)

2020. aug. 29. 10:59
 3/120 anonim ***** válasza:
79%

Nem egy jogosítvány tesz valakit férfivé, annál sokkal összetettebb dolog a férfiasság, tipikus sötét felfogás.

(Az már teljesen más kérdés, hogy nagyon hasznos, ha van, még ha pillanatnyilag nem is tűnik indokoltnak. Szerintem, ha valaki anyagilag megengedheti, az tegye le, később bármikor szüksége lehet rá.)

2020. aug. 29. 11:03
 4/120 anonim ***** válasza:
80%

Na persze. Ismerek olyan embert is akinek megvan a B-C, es osszesen vezetett 2 kilometert a suli ota, 20 ev alatt!!!

De o alfahim, mert van jogsija igaz?

2020. aug. 29. 11:05
 5/120 anonim ***** válasza:
91%
Dehogyis, micsoda hülyeség ez.... sose hallottam még ilyenről. 😳
2020. aug. 29. 11:10
 6/120 anonim ***** válasza:
27%

Nálam alap, hiszen nekem is van. Nem tudnék felnézni a páromra, ha nem lenne jogsija, mert azt érezném, hogy még egy ilyen alap dolgot sem tett le az asztalra.

Majd bkvval vagy Oszkárral visszük a gyereket orvoshoz? :D vagy majd mindig lesz ismerős? Vonattal megyünk mindenhova kirándulni?

Lehet lepontozni.... ez is egy vélemény.

2020. aug. 29. 11:14
 7/120 anonim ***** válasza:
36%
Nekem sincs jogsim, nagyon bánom, hogy nem csináltam meg nő létemre
2020. aug. 29. 11:16
 8/120 anonim ***** válasza:
18%
6os egyetértek. 2es vágyok.én is nő
2020. aug. 29. 11:18
 9/120 anonim ***** válasza:
96%
Ez még soha nem merült fel bennem, de szerintem hülyeség. Van olyan kolléganőm, akinek nincs jogsija és a férjének sincs. Város közepén laknak a tizediken, buszpályaudvar a ház előtt, nyaralni meg mindig repülővel mennek, gyerekük nincs, nekik ez teljesen megfelel. Mi külvárosban élünk, meghalnék jogsi és autó nélkül, buszközlekedés katasztrófa, pedig megyeszékhely. Férjemnek is van jogsija, de hogy attól férfi egy férfi, hogy tud vezetni, ez mekkora ökörség. Akkor ha egy nő vezet, akkor az nem nőies?
2020. aug. 29. 11:21
 10/120 anonim ***** válasza:
87%
Es akkor csodálkozunk, hogy sírnak a nők, hogy nincsenek normális pasik... ez komolyan elvárás? Kevésbé férfi vki attól, hogy nincs jogsija...? Még mindig nem térek magamhoz. Nőként írom, nálam ez sose volt választási szempont, ma már annyi opció van a saját autó kiváltására, és később is megcsinálhatja vki. Tényleg nem értem...
2020. aug. 29. 11:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!