Más családoknál is úgy gondolkodnak hogy akinek nincs jogsija az nem férfi?
Férfi vagyok, de nincs jogsim és nem is lesz. Nekem is szívják érte a véremet.
De én nem vagyok hajlandó rá,mivel szerintem az autó egy kényelmi adó vagy kényszer ha ökörfülespusztán/faluban/kisvárosban él valaki,kiszámoltam hogy csak az autó fenntartása úgyhogy nem mentem vele semmit 50 ezer forint lenne havonta(amortizáció,a bent lévö pénz miatt kiesett kamat stb).
Havi 50 ezer már egy fél albérlet ára sok helyen vagy ellehet tenni ingatlanvásárlàsra öneröhöz havonta. Nem vagyok hülye hogy autó adót fizessek,van jobb helye pénzemnek
Nő vagyok, van jogsim, autóm is. Nem hiszem, hogy egy férfi ettől lenne férfias.
6. Ha neked van, akkor a gyerekkel gondolom majd te mész a kórházba, vagy nem is értettem a választ.
Sokszor inkább azok a nők problémáznak ezen, akiknek nincs autójuk.
Volt több ismerősöm is, ha rossz volt az autóm, mindig csodálkozva kérdezték, hogy tudsz buszra szállni? Nem is értettem, komolyan, még jól is esett, de, hogy olyan finnyáskodjon, akinek nincs autója, csak a párjának, na az furcsa volt.
Itt nem a jogosítvány megléte vagy nemléte a lényeg, hanem az, ha nincsen akkor valószínűleg autója sincsen.
A férfiaknak általában fontos az autó, megtárgyalják hogy ki milyet vett, összemérik a farkukat ha szabad így fogalmazni .. szerintem ebből alakult ki ez, hogy akkor nem is férfi az olyan akinek nincsen autója.
Egyes hölgyeknek -akinek nem inge...- egy szőke herceg fehér ló nélkül, járatossal.
Hülyeség, a férjemnek(56éves) sincs nem is volt sosem,és nem is való neki,egy agresszív állat simán gyalogosan is,sőt utasként is, simán volt olyan, hogy rászóltam, hogy hagyja abba mert kirakom a kocsiból.
Ha lett volna jogsija akkor kb 30 éve tuti halott vagy nyomorék lenne, baleset miatt.
A jogsi nagyon fontos, nem csak vidéken.
Szerintem ez a minimum ebben a világban.
Ha valakinek nincs rá pénze ok, de ha csak úgy nem csinálja meg az számomra nagyon gáz.
Nekünk mindkettőnknek van a férjemmel, a gyerekünknek is kifizetjük amilyen hamar csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!