Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más családoknál is úgy gondolk...

Más családoknál is úgy gondolkodnak hogy akinek nincs jogsija az nem férfi?

Figyelt kérdés
2020. aug. 29. 10:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/120 anonim ***** válasza:
100%

#111 Engem -még- nem pontoztak le... Aztán lehet én is megkapom a beosztásomat

(Én voltam a 20 éves srác, aki az anyja Suzukiját hajtja néha)

2020. aug. 30. 17:39
 112/120 anonim ***** válasza:
91%

111 nem tudom feltűnt-e vagy nem, de mem az volt a kérdés, hogy ki van az autó mellett, és ki ellene, hanem az, hogy a kérdező férfi-e még azért mert nem vezet. Aki szerint meg nem az pont minden csak nem kulturált.

De nem baj megszoktam, hogy hazánkban az emberek egy magyar nyelvű kérdést sem tudnak értelmezni.

Az irigység szó meg azoknak van így fenn akadva, akikre senki nem irigy. Csak max szeretnétek.

2020. aug. 30. 17:49
 113/120 anonim ***** válasza:
82%

Oké, látom az ingyencirkuszt, de azért az eredeti kérdésre adott vélemények is érdekelnének. Még mélyebb káoszba taszul a válasz nélkül hagyott, pedig már most is súlyos válságban van szegényke, akut önértékelési zavarokkal.

Itt csak megy az "engedd el a hajamat" vita, ő meg addig elkeseredésében felköti magát az eperfára?

2020. aug. 30. 17:51
 114/120 anonim ***** válasza:
7%

Ne általánosíts!

Jómagam leírtam, hogy semmi köze a vezetésnek a férfiassághoz, 2020-ban élünk, pont annyira vezetnek (vagy éppen nem vezetnek) 3 gyermekes anyukák, mint férfiak.

Az autóversenyzés lehetne maszkulin dolog, de a közforgalomban családi autóval mászkálni a legkevésvé sem az.

Ettől függetlenül igen, megjegyeztem, hogy a magam részéről elképzelhetetlennek tartom azt, hogy autó nélkül normális, változatos, magas színvonalú életet lehessen élni.

Ezt szemléltettem is a magam példáival.

Ám mindezt csak azután, hogy válaszoltam konkrétan a kérdésre is.

2020. aug. 30. 18:04
 115/120 anonim ***** válasza:
93%

Szóval válaszoltál "rendesen", de azért csak nem bírtad ki, hogy közöld mi a normális élet, ugye?

Ha annyira rendes lennél, hagynál mindenkit úgy élni, ahogy ő jónak látja. A gond itt kezdődött, hogy a sok megmondóember egyből elkezdte megmagyarázni mi a normális, meg igényes. Mindezt cifra személyeskedéssel tarkítva. Hát bocs, hogy nem vagytok felpontozva.

Soha nem fogom megérteni miért nem lehet kibírni a gyk legtöbb kérdése alatt anélkül, hogy könyökig túrunk más életében, meg pénztárcájában, mikor mem is az volt a kérdés. De ez lehet valami extra öröm nektek nem tudom.

Én a magam részéröl nem gondolok semmit arról hogy más hol nyaral, mivel utazik, hol foglal szállast. Annyira ő dolga, kit izgat. Én meg majd csinálom ahogy én akarom.

2020. aug. 30. 18:13
 116/120 anonim ***** válasza:
5%
És ha nekem sofőröm van, és mindenhova ő visz, akkor most te vagy a szánalmas vagy én?
2020. aug. 30. 18:48
 117/120 anonim ***** válasza:
86%

# 117! Az eredeti kérdéstolvasd el és kis gondolkodás után meg tudod válaszolni a magad kérdését. Persze, csak ha őszinte vagy magadhoz.

Ha nem megy önerőből, akkor majd itt segítünk neked.

2020. aug. 30. 18:56
 118/120 anonim ***** válasza:
0%

Az eredeti kérdésre is megadtam a választ én is, ha szerinted nem kulturált, az a te gondod.

Fogalomzavarban vagy, az, hogyha valaki szerint jogsi nélkül nem férfi a férfi egy vélemény. Semmi köze a kultúrához.

Meg lehet fogalmazni elég durván is, de én például normálisan írtam le, mégis besértődtek páran.

Nem tudom, hogy talán azt hiszik, hogy ettől majd az a jó pár ember, aki így gondolja, az majd meggondolja magát?

Ha meg nem tetszik a véleményünk, akkor miért van a kérdés?

Hadd gondolkodjon már mindenki úgy a témáról, ahogyan akar.

2020. aug. 30. 20:51
 119/120 anonim ***** válasza:
21%
118, úgy látom, az irónia nem a te műfajod. A sofőrös kérdést pont arra értettem, miért neki sincs jogsija, de ettől még nem ő a luzer. Ezt főleg a kutyakajas autósnak szántam. De kösz a lepontozast.
2020. aug. 30. 23:07
 120/120 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező!

Ha már itt fentebb így eldurvult a személyeskedés, azért én még megkérdezném, hogy TE, a saját véleményed szerint, te férfinek, nőnek, kisgyereknek, vagy minek érzed magad?

Elmúltál 18?

Hát nem tudsz kiállni magadért, ha ilyen bugris módon szívatnak?

Milyen visszamaradott népség ez? :o Nem bántanám őket, nehogy összemocskoljam a kezem, de azért tennék róla, hogy villámgyorsan kikopjanak az életemből! Nincs, aki kiálljon érted, ha már te erre lusta vagy, csak ide jössz hüppögni, ríddogálni? Ha tényleg alkalmatlan vagy férfinek, azt azért tudd, hogy az nem egy érvényes jogsi meglétén múlik.

Ha valahol Kecerakonca, vagy Guglinsekeresd környékén laksz, még indokolt lenne, hogy a jogsi miatt nyüstöljenek, de hogy azzal alázzanak, hogy különben már férfi sem vagy, hát az azért szánalmas! Ennyire taplónak még akkor sem kéne lenni, ha tényleg mindennapos szükséglet egy autó.

Ezek között egy sz@ros jogsin múlik, hogy teljes jogú családtag legyél?

Általános iskolásként mivel "támogattak, ösztönöztek"? Nadrágszíjjal?

Az ilyen felfogású korlátoltak közeléből menekülj!

Ha akármilyen zakkant kölkem lenne, akkor sem úgy növelem az önbizalmát, hogy naponta a képébe vágok valami hasonlót.

Ha nekik kisebbségi komplexusuk van, akkor legyen neked is, az lesz az örökséged, oszt pusztulj a szemük elöl, csak mert nincs jogsid?

Ha nem lesz, akkor kitagadnak, vagy mi következik?

Házastársad lehet? Vagy azt csak akkor engedik majd, ha van jogsid?

Elvégre csak akkor leszel férfi? vagy ezt másképp közelítik meg: mindegy, csak gazdag legyen, legyen a stafírungban néhány autó is?

Állj már a sarkadra, miért hagyod magad ilyen tapló rokonoktól cikizni?

HÁNY ÉVES VAGY? HOL LAKSZ?

2020. szept. 1. 08:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!