Hogyan kezeljem ha a lányom nyilvánosan megütött?
14 éves a lányom, kamasz, és valami borzasztó ,hogy milyen időket élek meg vele.
Kisvárosban élünk ,itthoni veszekedések mindennaposak voltak.
Egyedül nevelem, az apja Ausztriában él, küldi amit küldeni kell de semmi több.
Egy bevásárlóközpontban történt, mindenki szeme láttára. Azt hittem elsüllyedek a szégyentől. Biztos voltak ismerősök is.
cipőt akartam venni neki egy szerényebb boltból de neki egy 38.000 forintos kellett volna, legjobb barátnőjének is olyan volt....
Tudta, hogy volt nálam annyi mivel egy hete kaptam meg a fizetésem, de természetesen rezsit egyebet még nem fizettük ki.
Azóta nem beszél velem
Szemelyisegzavar, vagy befolyásolják.
Mit csinálj?
Főzz kaját.
Mosd ki a ruháját,mert kötelességét.
De nem kell neki megteriteni, jó az a kaja is amit nem szeret.
Ne szólj hozzá, ne keresd a társaságát.
Nem kell jopofizni.
Ha nyavajog a cipoert, megint akkor a kezeb adsz 3000 ftot, megmondod neki, hogy vagy cipőt vesz, vagy elszorja, de nem kíséred el.
Ha elkezd veled kedveskedni, mintha semmi sem történt volna
Ne engedj, mindent csinlatass meg vele. Jó sokáig.
Ne adj neki zsebpénzt, ha eddig adtál, vigyen otthonról kaját.
Ja a wifit nyugodtan kapcsold le, ha neked N kell, és nincs mobilnete.
Csak a kötelességedet teljesitsd. De azt igen.
Igen jártam így, hiába beszélsz vele. Feleseleges.
Aranyos vagy utolsó, de az azért nem opció egy normális embernél, hogy intézetbe dob egy gyereket.
Normális ember elér egy színvonalat, amibe belefér egy gyerek, megbeszéli a házastársával és onnantól gyereket vállalnak.
Szóval csak mert valaki olyan ocsmány, hogy intézetbe adja a gyerekét, attól még az sem feltétlenül jó szülő, aki nem ezt teszi. Ez most nem a te édesanyád ellen van, hanem általában.
Rengeteg a rossz szülő. Nem törődnek a gyerekkel, azt se tudják éppen hol van. :( egyszer nálunk is ott felejtettek egy gyereket. Mindkét szülő azt hitte, hogy ma a másik a soros és le se szarták szegényt :(
Ó bakker és ezt elmondta neked? Sajnálom, de örülök, hogy végül jól alakult.
Nekem is van gyerekem elképzelni sem tudom azt, hogy valaki hogy hagyhatja ott. Én le sem akartam tenni úgy ölelgettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!