Hogyan kezeljem ha a lányom nyilvánosan megütött?
14 éves a lányom, kamasz, és valami borzasztó ,hogy milyen időket élek meg vele.
Kisvárosban élünk ,itthoni veszekedések mindennaposak voltak.
Egyedül nevelem, az apja Ausztriában él, küldi amit küldeni kell de semmi több.
Egy bevásárlóközpontban történt, mindenki szeme láttára. Azt hittem elsüllyedek a szégyentől. Biztos voltak ismerősök is.
cipőt akartam venni neki egy szerényebb boltból de neki egy 38.000 forintos kellett volna, legjobb barátnőjének is olyan volt....
Tudta, hogy volt nálam annyi mivel egy hete kaptam meg a fizetésem, de természetesen rezsit egyebet még nem fizettük ki.
Azóta nem beszél velem
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Az apja nem szeretné magához fogadni mivel újra nősült és van két kisgyermeke.
Ez van akkor,ha egy gyerek irányítja a szülőket,és nem fordítva. Meg ha semmilyen következménye nincs a tetteinek.
Kérdező,talán büntesd meg ,életében először,feltételezem .
De az a baj,hogy ilyenkor már sz.rnak a pofon,túl idős,már nem tudsz rá hatni,de azért próbálkozni lehet,hátha mégis .
A csaj hisztizett,nem kapta meg a 38 ezer forintos cipőt ,és pofonvágta az anyját ,ti meg családterápiára külditek :D? Igen kérdező,hogy véletlenül az anyja próbálj lenni és megnevelni ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!