Hogyan kezeljem ha a lányom nyilvánosan megütött?
14 éves a lányom, kamasz, és valami borzasztó ,hogy milyen időket élek meg vele.
Kisvárosban élünk ,itthoni veszekedések mindennaposak voltak.
Egyedül nevelem, az apja Ausztriában él, küldi amit küldeni kell de semmi több.
Egy bevásárlóközpontban történt, mindenki szeme láttára. Azt hittem elsüllyedek a szégyentől. Biztos voltak ismerősök is.
cipőt akartam venni neki egy szerényebb boltból de neki egy 38.000 forintos kellett volna, legjobb barátnőjének is olyan volt....
Tudta, hogy volt nálam annyi mivel egy hete kaptam meg a fizetésem, de természetesen rezsit egyebet még nem fizettük ki.
Azóta nem beszél velem
Személyiségzavar a francokat. Egy neveletlen tini, akinek a segge ki van nyalva.
Durva, hogy megütötte a szülőt, de ez az ő nevelésének a csődje.
Te melletted vált ilyenné, a te nevelésed hatására. Ez a gyümölcs.
14 évves gyereket te már nem tudsz igazán nevelni, csak finomítani, de ha az alap ilyen, akkor semmire nem fogsz menni.
14 évesen már agyon is lehet csapni, az se fog segíteni. Eddig kellett volna nevelni. Komoly gondok vannak, ha eljuttok odáig, hogy a plázában megüt egy xaros cipő miatt.
A pszichológus megint csak felesleges, mert nem ő kéri, nem ő akar meggyógyulni, ezt kierőltetni nem lehet.
Menjen az apjához! Ha tud...Majd kicsit rádöbben, hogy mivel tartozik neked, ha rájön, hogy rajtad kívül senkire se számíthat.
De ebből normális anya-gyerek viszony sose lesz, mindketten akkor jártok legjobban, ha 18 évesen elhúz a picsába.
Terápia, sőt legjobb lenne családterápia, de ha esetleg erre nincs még kész (mert akkor benne a düh) akkor egyelőre egyéni terápia, de neked is.
Itt egyértelműen súlyos mentális gondok vannak, amiknek a végére kellene járni és kezelni kellene. Semmiképp nem oldja meg a dolgot a “saller”, sem pedig ha elkezdtek egy passzív-agresszív játékot. Ez NEM FOGJA MEGOLDANI AZ ALAP PROBLÉMÁT. Vonjatok be szakembert, mert itt valami nagyon félrecsúszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!