Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy orszegszerte ismert/hirhed...

Egy orszegszerte ismert/hirhedt kinos celeb gyereke felnottkent hogyan tud tullepni azon, hogy mindenki nyilvanosan nevet a szulein?

Figyelt kérdés

Itt most peldakent olyanokra gondolok mint Kiszel Tunde, vagy Gyozike, akiken valoban nevetnek az emberek.

Milyen psziches karokat okozhat ez az emberben? Peldaul nincs megfelelo peldakep elottuk vagy esetleg haragot ereznek stb?

2019. febr. 13. 14:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Kinos - Kínos
2019. febr. 13. 14:21
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Kerdezd meg toluk, mi ugysem tudhatjuk!
2019. febr. 13. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Az, hogy egy celeb értelmiségi szemmel nézve kínos, még nem jelenti, hogy az ő köreikben nem népszerű. Simán lehet, hogy a rajongóik gyerekei felnéznek rájuk...
2019. febr. 13. 15:32
 4/5 Karena26 ***** válasza:
96%
Ha a gyerekük identitása nem arra épül, nem abban gyökerezik, hogy "én xy gyereke vagyok", hanem felépít magának egy önálló, független életet, amiben önmagáért vállal felelősséget, és nem a szüleiért, akkor könnyen túl tud lépni a szülei dolgain.
2019. febr. 13. 15:55
 5/5 anonim ***** válasza:
47%

Nekem úgy tűnik, hogy inkább nálad savanyú a szőlő.

Hiszen tanulatlanul is jobban élnek mint a nagy magyar átlag.

Te mikor voltál annyit ingyen bálba mint a Kiszel, avagy te is sport Mercikkel járkálsz mint az általad lenézett Győzike??

Esetleg nálad is foglalt már le -tévesen- több kiló aranyat a NAV??!

Kevesebbet kellene foglalkoznod a celebekkel!

2019. febr. 13. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!