Egy szülő miért asszisztál ahhoz hogy a gyereke nyilvánosan lejárassa magát?
https://www.youtube.com/watch?v=raStC-dxjz0
Még ott a színfalak mögött tök jót el is röhögcsélnek rajta.
Mert biztos nem tudta meggyozni a fiatalembert a tehetseg(telenseg)erol...
Vagy mert mind idiota, csak ok kevesbe.
17 éves. Ha még mindig nincs önkritikája, akkor majd az élet megadja.
Ez volt az élő bizonyíték. Most majd elgondolkozik.
gondolom, hogy nehéz lett volna visszatartani.
ha a gyerekem szeretné próbálgatni magát, én nem akarnám visszatartani, ne én legyek a gátja.
mondjuk az anyja helyében nem nevettem volna ki a kamera előtt...
17 éves.
Ha ennyi évesen nulla önkritikával rendelkezik, az nem a szülő hibája. Gondolom ő akart mindenáron szerepelni, a szülei meg csak elkísérték.
Én is röhögtem rajta. Aki elmegy egy ilyen műsorba nulla tehetséggel, az viselje annak a következményét.
Attól mert valaki buta mint a fene, még nem jelenti azt, hogy nincs józan ítélőképessége. Senki sem kényszerítette, hogy a megasztárba menjen, majdnem nagykorú, ha ennyire nincs önkritikája, az az ő hibája, nem a szüleié. Eleve aki tehetségkutatóba megy, az elvileg tisztában van azzal, hogy ki is röhöghetik, vagy nem olyan vélemény alakul ki róla, amilyet ő szeretne.
Nekem is volt ilyen osztálytársam. Buta és egyszerű volt, kornyikált össze vissza, az anyja is megmondta neki, hogy nem tud énekelni, és mégis elment valami tehetségkutatóba, ahol az első rostán már kidobták. Az ilyennek hiába magyarázod, úgysem érti.
(Egyébként: Az egyik ilyen videó alatt olvastam,. hogy ennek a gyereknek van facebookja. Megnéztem kíváncsiságból. Ott láttam, hogy nem fogyatékos, hanem iszonyat buta, és egyszerű. (már bocsánat) Szóval ítélőképessége az van. Önkritikája, na az nincs. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!