Hogyan kezeljem ha a lányom nyilvánosan megütött?
14 éves a lányom, kamasz, és valami borzasztó ,hogy milyen időket élek meg vele.
Kisvárosban élünk ,itthoni veszekedések mindennaposak voltak.
Egyedül nevelem, az apja Ausztriában él, küldi amit küldeni kell de semmi több.
Egy bevásárlóközpontban történt, mindenki szeme láttára. Azt hittem elsüllyedek a szégyentől. Biztos voltak ismerősök is.
cipőt akartam venni neki egy szerényebb boltból de neki egy 38.000 forintos kellett volna, legjobb barátnőjének is olyan volt....
Tudta, hogy volt nálam annyi mivel egy hete kaptam meg a fizetésem, de természetesen rezsit egyebet még nem fizettük ki.
Azóta nem beszél velem
Az a baja, hogy elvált szülők gyereke. Nincs olyan ember, akit tisztel.
Értem én, hogy hisztizett, de nen akarom elhinni, hogy egy cipő miatt kaptad ezt. Milyen cipőt akartál neki venni?
Mert a történetből ez sem derül ki. Mennyire vagytok csórók? Mert ez szülhet konfliktust. Baromi szar az gyerekként, hogy neked mindenből az olcsó szar jut, mert a szüleid neked nem tehetik meg. Pedig az a másik lány nem feltétlenül jobb nála.
Viszont ez még mindig nem indok az ütésre. Nekem soha eszembe sem jutott volna anyámat megütni.
nem is fogjuk meglátni. a másik fél nem szokott meghallgattatni
de az biztos, hogy hiányzik neki a külföldön dolgozó apja
Az a baja, hogy elvált szülők gyereke. Nincs olyan ember, akit tisztel.
Ez nem igaz!!
Ja csak mert ismersz sok elvált szülők gyerekét, akivel nincs baj, az nem azt jelenti, hogy a kérdező lányának nem ez a baja.
A válás hatalmas törés, akkor is, ha nem látszik elsőre.
És mégis kit tisztel ez a lány? Apja nincs, az anyját meg lecsapta.
Amúgy könnyen lehet, hogy ha már családja nem sok van, be akar illeszkedni, és úgy véli ezt drága ruhákkal és cipőkkel tudja elérni.
És mikor még ez is meg lett tagadva, kiborult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!