Hogyan kezeljem ha a lányom nyilvánosan megütött?
14 éves a lányom, kamasz, és valami borzasztó ,hogy milyen időket élek meg vele.
Kisvárosban élünk ,itthoni veszekedések mindennaposak voltak.
Egyedül nevelem, az apja Ausztriában él, küldi amit küldeni kell de semmi több.
Egy bevásárlóközpontban történt, mindenki szeme láttára. Azt hittem elsüllyedek a szégyentől. Biztos voltak ismerősök is.
cipőt akartam venni neki egy szerényebb boltból de neki egy 38.000 forintos kellett volna, legjobb barátnőjének is olyan volt....
Tudta, hogy volt nálam annyi mivel egy hete kaptam meg a fizetésem, de természetesen rezsit egyebet még nem fizettük ki.
Azóta nem beszél velem
Azért ez,hogy ne főzz rá,dobd ki a házból stb.ezek már tényleg nagyon durvák.
De a távolságot tényleg tartsd tőle. Külön egyetek,telefont,ilyeneket vedd el,ne takarítsd ki a szobáját stb.
Jesszus! Nem sokkal vagyok idősebb, de soha a büdös életben nem lett volna merszem anyámat megverni, mondjuk ő sem ütött meg engem. Az viszont biztos, hogy tőlem az én gyerekem ilyen esetben akkorát kapott volna, hogy elszáll a Holdig, nem még követelőzik.
Én a helyedben semmit sem vennék neki ezután, szépen elvenném a telefont, nem szólnék hozzá. Nem mosnék rá meg semmi. Szerintem elég hamar megeredne a nyelve a bocsánatkérés irányába.
Telefont és egyéb kütyüket vedd el tőle. Kaját ne adj neki, majd kiszolgálja magát. Ne próbálj meg vele beszélni hagy följön a saját levében.
Egyébként szerintem is rögtön képen kellett volna vágnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!