Hogyan kezeljem ha a lányom nyilvánosan megütött?
Figyelt kérdés
14 éves a lányom, kamasz, és valami borzasztó ,hogy milyen időket élek meg vele.
Kisvárosban élünk ,itthoni veszekedések mindennaposak voltak.
Egyedül nevelem, az apja Ausztriában él, küldi amit küldeni kell de semmi több.
Egy bevásárlóközpontban történt, mindenki szeme láttára. Azt hittem elsüllyedek a szégyentől. Biztos voltak ismerősök is.
cipőt akartam venni neki egy szerényebb boltból de neki egy 38.000 forintos kellett volna, legjobb barátnőjének is olyan volt....
Tudta, hogy volt nálam annyi mivel egy hete kaptam meg a fizetésem, de természetesen rezsit egyebet még nem fizettük ki.
Azóta nem beszél velem
2020. júl. 21. 17:16
101/111 anonim válasza:
100 as valaszoló vagyok! Még annyit hozzá fűznék , hogy esetleg tudatalatt a lányod úgy érzi hogy csak annyira értékes neked ő amennyi pénzt forditassz rá! Az apja is csak így " fejezi ki a gondoskodást a szeretetet.
102/111 anonim válasza:
Szerintem a kérdező a válás után érthetően összeomlott, ki tudja, hogy már maga a házasság is milyen romboló lehetett, és mivel a gyereknek csak az anyja van, az apa nem tartja a lányával a kapcsolatot, a lány az anyától várna biztonságérzetet. De nem tud kapni, mivel az anya is ki van borulva, erre vallanak a veszekedéseik. A hiányzó érzelmi biztonságérzet miatt esett szét a kamasz lány idegrendszere. Keveri az anyagi és az erkölcsi biztonságot, nem képes disztingválni, úgy érzi talán, hogy a felnőtteknek mindent meg kell tudniuk oldani, nincsenek ismeretei a valós életről, nem ismeri a pénz értékét, nem ismeri a családja anyagi helyzetét, és elsősorban valamiért hiányzik belőle az empátia. Ez az utóbbi a súlyos, ezért kellene neki szakember, mert nagyobb baj lehet belőle a továbbiakban.
103/111 anonim válasza:
Na, azért örülök és jó látni, hogy vannak még itt olyanok akik szintèn tovább làtnak a cipő àránál... Igazából remélem azoknak nincs gyerekük, akik csak odáig jutottak a történetben, hogy a kérdezőt érzelmi zsarolásra, meg egyéb megvonásokra buzdították, és még komolyan is gondolják, hogy ez majd megoldja... nem, sajnos ez már bőven nem az a kategória, hogy egy gyerek nem kap meg egy csokit, majd levágja magát a földre és hisztizik. Súlyos hiba ezt gondolni. Itt a cipő már csak tünet vagy következmény és ezt illene felismerni, amit már bőven nem így kell kezelni. De örülök, hogy mások is látják azért, hogy ide már szakember bevonàsa ajànlatos.
104/111 anonim válasza:
Kedves kérdező! Végül mi lett a megoldás vagy hogyan lesz tovább?
105/111 anonim válasza:
Egyetértek az előző hozzászólóval, én is szeretném tudni, hogyan éltek az elmúlt napokban, mi történt nálatok a rémes eset óta, és főleg te hogyan viseled ezt a helyzetet.
106/111 anonim válasza:
Én csúnyán beszélni sem mertem volna anyámék előtt 14 éves koromban. Az meg hogy megütöm, eszembe sem jutott sose. Te vagy a családfő, mutasd meg hol a helye
107/111 anonim válasza:
Te jo eg! En se utottem meg anyamat,csak amikor megutott akkor visszaadtam,de csak akkor amikor provokalt es megkertem tobbszor szepen hogy ne csinalja ezt,rajtam toltotte ki a stresszes mindennapjait. De sose utnem meg az anyamat. Mostmar mehet dolgozni a kisasszony,keresse meg maganak a zsebpenzet.
108/111 anonim válasza:
Miért emelted ki a kérdést, mi történt azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!