Most mit tegyek? Én ezt nem bírom idegekkel. Óriási a baj.
A szüleim iszonyatosan felidegesítettek így a késő délután volt egy elég komoly vitánk és hát eléggé ideges lettem és felmentem és kur.va nagy erővel nyitottam ki az ajtót.
Amivel nem lett volna még baj ha nem lenne egy Street workoutos tesóm kézállásos gyakorlat közben (közös szobánk van).
Ahogy kinyitottam az ajtót nagyon szerencsétlenül esett és így állt a karja _|
De sajnos emellett a sarkát bevágta az ágy szélébe így csak sántikálni tud.
Erre mindenki nekem esett őt bevitték én nem mentem velük mert nem akartam hallgatni a papolásukat és igazából azóta bent vannak és nem tudok semmit.
Nem akartam neki ezt okozni nem is tudtam ,hogy mit csinál egyébként jó testvérek voltunk de nagyon félek ,hogy ezután utálni fog egy életre.
Nem akartam neki ezt csak szimplán ideges voltam a szüleim miatt és ennyi.
Nem gondoltam ,hogy ez lesz belőle.
A szüleimmel azon vesztünk össze ,hogy sokat játszom a gépen és ugye most eleve tanulás miatt is kell a gép ugye és azt mondták akkor ha így folytatom akkor csak arra adják oda a gépet ameddig óra van.
Ezt most nagyon röviden fogalmaztam meg és szépen bővebben nem akarok belemenni.
valahogy nem ment át hozzád az üzenet-.-"
ne légy paraszt és tanulj meg uralkodni magadon ,mindegy mi van, mert ki a fenét érdekel a nagy szív, ha egy folyton hisztiző/orditozó férfival kéne együtt élni? Még évi 2 alkalom is sok...
"tudtommal jogilag azzal nem vétek még semmit ha becsapok egy ajtót"
Vagy de. Ha teszem azt - ahogy valaki korábban felvetette - tesód nem a sarkát üti be az ágy sarkába, hanem a fejét és emiatt mondjuk meghal, akkor azt tudod hogy hívják? GONDATLANSÁGBÓL elkövetett emberölés. És az már vastagon nemcsak simán jogi, hanem BÜNTETŐjogi kategória.
És tudom, hogy ez nem történt meg, de megtörténhetett volna. Te is állandóan arra hivatkozol, hogy HA 10 perccel később robbansz be, akkor nem történik meg.
Játékfüggő vagy, ez a dührohamból világosan kitűnik. Én is szeretek játszani, de ha valaki azt mondja, hogy most ne csináld, akkor nem kezdek idegbeteg módjára viselkedni, csapkodni és dühöngeni.
"Vagy de. Ha teszem azt - ahogy valaki korábban felvetette - tesód nem a sarkát üti be az ágy sarkába, hanem a fejét és emiatt mondjuk meghal, akkor azt tudod hogy hívják? GONDATLANSÁGBÓL elkövetett emberölés. És az már vastagon nemcsak simán jogi, hanem BÜNTETŐjogi kategória."
Akkor inkább úgy fogalmazok ha senki nincs az ajtó másik oldalán.
Ha a nagyanyám sárga lenne és csilingelne, akkor ő lenne a villamos. Hülyébbnél hülyébb kifogásokat keresel.
Játékfüggő vagy.
Agresszív vagy.
TE vagy a hibás.
Nincs mit ragozni ezen tovább. Ha én lennék az anyád, akkor most nem írogatnál ide sem, mert gép közelébe sem mehetnél, csakis tanulási célzattal, felügyelet alatt.
De oké akkor tételezzük most fel azt ,hogy beletörődöm abba amit mondtak a szüleim és elveszik tőlem a gépet és csak a tanórákra kapom meg és délután már nem játszhatok.
Mert elment az a 3-4 óra a tanórákra amit videójátékozással töltöttem volna délután.
Végzek a tanórákkal megcsinálom a dolgaimat másnapra és elmegyek egyet még futni meg erősítek még valamit itthon és akkor van kb 17:00 van ,hogy a tesómmal is hülyéskedünk és gyorsan megy akkor az idő de akkor is van még bőven a napból.
És addig mit csinálok?
Ülök magamba? Egy idő után megunom már a tesómat.
Miért ne játszhatnék ha nem megy semminek se a rovására?
És erre a szüleim csak annyit mondtak ,hogy nem ez nem egészséges , hogy ennyit vagyok a gép előtt (ennél durvábban mondták most csak finom vagyok)
És akkor kérdeztem ,hogy akkor mit csináljak addig amíg nincs lámpaoltás ha itthon ezaz egyetlen módja annak , hogy kikapcsolódjak?
Erre azt mondták ,hogy találjam fel magam.
Hát mondom köszönöm.
Nem tudok barátokkal találkozni. Ha megyek is futni tartom a távolságot az emberektől valahogy el kell ütni azt az időt és abba nem kéne beleszólniuk hogyha azt csinálom amit szeretek és semminek a rovására nem megy.
Meg lehet nézni a tanulmányi átlagomat és minden a legnagyobb rendben.
Nem az van ,hogy otthon csak zabálok és játszom és felszedtem 20 kg-t hanem formában tartom magam és ebből a szempontból is minden rendben van.
Akkor ha ezek megvannak miért ne csináljam azt amit szeretek?
"könyv, zene, rajzolás, szoba átrendezés, kertészkedés, házon belüli testedzés fejlesztése, társas, főzés/sütés gyakorlása"
Ezek közül a zene az egyetlen ami le tud kötni úgy fél órára maximum és a többi nem érdekel és mint mondtam mozgok eleget.
Akkor csináljak nap mint nap olyan dolgokat amit utálok? Hát az nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!