Most mit tegyek? Én ezt nem bírom idegekkel. Óriási a baj.
A szüleim iszonyatosan felidegesítettek így a késő délután volt egy elég komoly vitánk és hát eléggé ideges lettem és felmentem és kur.va nagy erővel nyitottam ki az ajtót.
Amivel nem lett volna még baj ha nem lenne egy Street workoutos tesóm kézállásos gyakorlat közben (közös szobánk van).
Ahogy kinyitottam az ajtót nagyon szerencsétlenül esett és így állt a karja _|
De sajnos emellett a sarkát bevágta az ágy szélébe így csak sántikálni tud.
Erre mindenki nekem esett őt bevitték én nem mentem velük mert nem akartam hallgatni a papolásukat és igazából azóta bent vannak és nem tudok semmit.
Nem akartam neki ezt okozni nem is tudtam ,hogy mit csinál egyébként jó testvérek voltunk de nagyon félek ,hogy ezután utálni fog egy életre.
Nem akartam neki ezt csak szimplán ideges voltam a szüleim miatt és ennyi.
Nem gondoltam ,hogy ez lesz belőle.
A szüleimmel azon vesztünk össze ,hogy sokat játszom a gépen és ugye most eleve tanulás miatt is kell a gép ugye és azt mondták akkor ha így folytatom akkor csak arra adják oda a gépet ameddig óra van.
Ezt most nagyon röviden fogalmaztam meg és szépen bővebben nem akarok belemenni.
ez NEM normál eset...
normál eset ha teszem azt, fürdés után belépsz nyugodtan az ajtón és emiatt tesód hanyatt vágódik.
De te dührohamot produkáltál és még te is azt írtad, hogy kurv..ra kivágtad az ajtót. Ez minden csak nem normál, max egy falusi putri családnál számít normálnak.
Legalább szállj magadba és játssz kevesebbet és mostantól akkor is számolj el 10-ig ha igazad van, ha nem.
Édes istenem ,hogy mindig kiforgatjátok a szavaim😂😂
Arra mondtam ha már meg is van a dührohamom akkor sem kellet volna ilyen dolognak történnie.
Van a világon százmilliárd dühroham és ezeknek a súlyos következményei elég elenyésző pláne mivel ha látom ,hogy hol van nyilván szándékosan nem rúgtam volna ki a kezét. De ebben nem csak az volt benne.
Ahogy mondtam ha az egész úgy jön ki ,hogy ezt a szüleim 10 percel később kezdik el és emiatt 10 percel később csapom az ajtót akkor a tesóm ott feküdt volna az ágyán vígan telózva és megkérdezi ,hogy mi a bajom.
én meg azt mondom, hogy ez a viselkedés akkor sem elfogadott ha nem következik be a baleset, tanyán nőttél fel, hogy nem tudod az indulataid kezelni?
te meg ezt nem érted. Most is neked tök természetes, hogy paraszt módjára viselkedtél, mert végül is nem lett belőle nagyobb baj.
nem érted...
ne csapd be az ajtót és pont. Ha lehet sérülés, ha nem akkor se.
Ne csapkodj ajtót, mert nem tanyán élsz.
És akkor egyébként te biztos egy szent ember vagy aki sosem ideges és mérgében sosem csinál olyan dolgokat amit később megbán és ha tudja mi történik akkor nem így tesz.
Ugyanis a tesómért az életemet adnám és sosem tennék vele olyat szándékosan mint amit most amit a dühömrohamom és a szerencsétlen időzítés együttes ereje összehozott.
Jajj mennyi tökéletes ember van itt, aki sose szokott dühében csapkodni. Nő létemre a hangomat is felszoktam emelni, vagy beleverek a falba ha annyira elpattan a cérna. Semmi proliság nincs ebbe, ne mondja már nekem senki, hogy egy otthoni vita náluk MINDIG észérvekkel, nyugodt hangon, logikusan felépítve, és a másik érveit meghallgatva, mérlegelve történik a kanapén ülve.
Kérdező: Tesódtól kérj bocsánatot (bár ha jól olvastam, ez már amúgy is megtörtént), nem volt szándékos amit csináltál. Idővel elfelejtetitek.
igen nálunk is volt ilyen, az akoholista,skizofrén apám csapkodott és az ő családja, ellenben anyukám családja soha semmit ilyesmit nem tett. Mindig mindent meg lehetett velük beszélni, szépen a kanapén ülve. Én is ilyen vagyok SOHA nem csapkodtam, pedig én is szoktam nagyon dühös lenni.
Attól még hogy sokan csinálják a csapkodást nem lesz egyből normális/elfogadott viselkedés.
Igen persze nálatok ha van egy nézet eltérés akkor biztos azt csináljátok hogy leültök a kanapéra és nyugodt hangnemben egy bor mellet mosolyogva megbeszélitek ,hogy mi a probléma.
Ez mondjuk műkődhet, pár nap múlva amikor lecsillapodtak a kedélyek.
De ott helyben nem.
Igenis van olyan amikor elszabadulnak az indulatok és az emberek nem képesek tűrtőztetni magukat.
Nálam egy kicsit elszabadult de nem tudtam ,hogy a tesóm ott van. Nem őt csapkodtam meg hanem egy élettelen tárgyat ez esetben egy ajtót.
Csak sajnos kihatott a tesómra is mert közvetlen az ajtó közelében volt kézenállásban.
Voltak már eddig is dührohamaim ezt kár tagadnom amikor levezettem egy élettelen valamin a feszültséget
De sosem a tesómon kutyámon szüleimen vagy bármilyen élőlényen.
És ti mégis úgy beszéltek mintha szándékosan ártottam volna egy egy olyan embernek aki az egyik legfontosabb nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!