Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mit tegyek? Én ezt nem...

Most mit tegyek? Én ezt nem bírom idegekkel. Óriási a baj.

Figyelt kérdés

A szüleim iszonyatosan felidegesítettek így a késő délután volt egy elég komoly vitánk és hát eléggé ideges lettem és felmentem és kur.va nagy erővel nyitottam ki az ajtót.

Amivel nem lett volna még baj ha nem lenne egy Street workoutos tesóm kézállásos gyakorlat közben (közös szobánk van).

Ahogy kinyitottam az ajtót nagyon szerencsétlenül esett és így állt a karja _|

De sajnos emellett a sarkát bevágta az ágy szélébe így csak sántikálni tud.

Erre mindenki nekem esett őt bevitték én nem mentem velük mert nem akartam hallgatni a papolásukat és igazából azóta bent vannak és nem tudok semmit.

Nem akartam neki ezt okozni nem is tudtam ,hogy mit csinál egyébként jó testvérek voltunk de nagyon félek ,hogy ezután utálni fog egy életre.

Nem akartam neki ezt csak szimplán ideges voltam a szüleim miatt és ennyi.

Nem gondoltam ,hogy ez lesz belőle.

A szüleimmel azon vesztünk össze ,hogy sokat játszom a gépen és ugye most eleve tanulás miatt is kell a gép ugye és azt mondták akkor ha így folytatom akkor csak arra adják oda a gépet ameddig óra van.

Ezt most nagyon röviden fogalmaztam meg és szépen bővebben nem akarok belemenni.

2020. ápr. 22. 21:55
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/178 anonim ***** válasza:
77%

olvasni nem világvége csak meg kell találnod a neked való könyvet

ajánlom :

Gerald Durell: Családom és egyéb állatfajták

(igaz történet a saját családjáról, feszkó levezetésre tökéletes, főleg ilyen helyzetben ahol család a téma)

2020. ápr. 23. 14:34
 92/178 A kérdező kommentje:

Ha annyira tele lennének a napjaim programokkal ,hogy késő estére végzek és nincs időm játszani nem szólnék egy szót se.

Volt olyan nem egyszer még a karantén előtt ,hogy nem tudtam játszani bizonyos napokon semmit mert annyira tele voltam programokkal ,hogy késő estére tudtam csak velük végezni és akkor azt mondtam magamba jó akkor mára hagyom a játékot majd legközelebb játszom.

De így ,hogy meglenne az időm rá és semmi rovására nem menne így én azt érzem ,hogy a szüleim engem megakarnak fosztani egy olyan dologtól amit szeretek csinálni.

2020. ápr. 23. 14:36
 93/178 anonim ***** válasza:
62%
Öóöö próbálkoztál már házimunkával? Porszívózni, mosogatni? Csak a kifogásokat gyártod, sokan rávilágítottak a hibákra ebben a történetben, de te természetesen hárítasz. Géped, játékod elvenném, wifit kikapcsolnám. Ha pedig elmúlna a veszélyhelyzet orvoshoz vinnélek az agresszív viselkedésed miatt. (Más történet, hogy valószínű neveltetési problémád is van)
2020. ápr. 23. 14:40
 94/178 A kérdező kommentje:

Attól függ kinek a szempontjából nézzük.

Ti azt látjátok ,hogy kifogásokat keresek én meg azt ,hogy próbálok nekem feladatokat adni.

A tesómmal rendben tartjuk a szobánkat (saját porszívónk és felmosónk is van).

Az pedig ,hogy mi ketten takarítsuk ki az egész lakást meg mossunk el mindenki után azt te sem gondolhatod komolyan.

Elmossuk a saját tányérunkat meg evő eszközeinket meg a koszt is magunk után.

Ennél többet azthiszem nem lehet várni egy ikertestvér pártól.

Persze még csapjunk fel takarítónak később nem?

2020. ápr. 23. 14:48
 95/178 anonim ***** válasza:
61%

suli nincs?

és ha nincs akkor továbbra is gépezel, holott ezt okoztad a tesóddal..

Én a helyedben azért legalább picit elszégyellném magam, nemhogy még te vagy a krőzus amiért nem lett nagyobb baj és amúgy is legutóbb cipelted a 88 kg-át stb.

nagy az arcod, ahhoz képest hogy mit tettél.

2020. ápr. 23. 14:54
 96/178 A kérdező kommentje:

Nos az egyik az ,hogy most kevesebb órám volt csak 4 mert a karantén alatt kevesebbek az órák ezaz egyik.

A másik az ,hogy mobilról vagyok fent.

Mondhatsz akármit mindig tudok rá egy normális helytálló választ adni és tudod miért?

Mert nem ismersz és nem látsz bele a helyzetbe ezért nagylelkűen mindig adok egy felvilágosítást 😉

2020. ápr. 23. 15:00
 97/178 anonim ***** válasza:
64%

és még mindig neked áll feljebb. Leégne a pofámról a bőr tesóm előtt és kiszolgálnám amíg sérült, akkor is ha megbocsát.

pofátlan vagy , rossz volt a nevelésed.

2020. ápr. 23. 15:08
 98/178 A kérdező kommentje:

Tesóm is hasonló sorsra jutott volna egyébként csak ő nem a játék miatt hanem mert hosszú órákat tölt a barátnőjével videó hívásban többek között ezért is állunk most a békéhez közelebb mint a haraghoz mert ugyanaz lett volna a sorsunk.

Csak most nyilván vannak most olyan dolgok amik most emiatt a dolog miatt előtérben vannak.

2020. ápr. 23. 15:10
 99/178 A kérdező kommentje:

És ki mondta ,hogy nem segítek neki?

Hisz ez csak természetes hisz meghalnánk a másikért.

Reggel felvittem neki a reggelijét az ágyába sőt fel is szeleteltem ,hogy csak a villával legyen baja.

Ő a másik felem ezt jegyezd meg.

Jól tudom mit kell ilyenkor csinálni

2020. ápr. 23. 15:14
 100/178 anonim ***** válasza:
64%

akkor is próbálj nem gépezni...

ha csak ez az életed szürke lesz az életed és üres, mert nem találod meg SOHA önmagad.

Hobbi (ami nem játék/sport, tehát valami tartalmasabb) mindig kell.

2020. ápr. 23. 15:19
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!