Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mit tegyek? Én ezt nem...

Most mit tegyek? Én ezt nem bírom idegekkel. Óriási a baj.

Figyelt kérdés

A szüleim iszonyatosan felidegesítettek így a késő délután volt egy elég komoly vitánk és hát eléggé ideges lettem és felmentem és kur.va nagy erővel nyitottam ki az ajtót.

Amivel nem lett volna még baj ha nem lenne egy Street workoutos tesóm kézállásos gyakorlat közben (közös szobánk van).

Ahogy kinyitottam az ajtót nagyon szerencsétlenül esett és így állt a karja _|

De sajnos emellett a sarkát bevágta az ágy szélébe így csak sántikálni tud.

Erre mindenki nekem esett őt bevitték én nem mentem velük mert nem akartam hallgatni a papolásukat és igazából azóta bent vannak és nem tudok semmit.

Nem akartam neki ezt okozni nem is tudtam ,hogy mit csinál egyébként jó testvérek voltunk de nagyon félek ,hogy ezután utálni fog egy életre.

Nem akartam neki ezt csak szimplán ideges voltam a szüleim miatt és ennyi.

Nem gondoltam ,hogy ez lesz belőle.

A szüleimmel azon vesztünk össze ,hogy sokat játszom a gépen és ugye most eleve tanulás miatt is kell a gép ugye és azt mondták akkor ha így folytatom akkor csak arra adják oda a gépet ameddig óra van.

Ezt most nagyon röviden fogalmaztam meg és szépen bővebben nem akarok belemenni.

2020. ápr. 22. 21:55
 131/178 A kérdező kommentje:

És az a 3 az 3,80

Közelebb állok a 4-hez mint a 3-hoz.

És le is írtam ,hogy nem azt mondom ,hogy büszke vagyok rá de veszélyben nem vagyok.

2020. ápr. 23. 23:03
 132/178 anonim ***** válasza:
32%

és milyen szakma, kíváncsi vagyok, hogy ugyan hol tanulsz meg olyasmit amit el is fogadnak. Megjegyzem ismerőseim az okj-ra csak panaszkodni tudnak, hogy pénzlehúzás és nem mindegyiket ismerik el a cégek, nem mindegy melyik suliban teszel le szakmát stb.

és a 3-as jegy akkor sem nevezhető jó hegynek, a 4-es a "jó"

2020. ápr. 23. 23:03
 133/178 anonim ***** válasza:
65%

A "nem állok semmiből bukásra" Gimiben inkább ciki.

A "nem állok semmiből bukásra" büszkeséggel csak Egyetemen vagy főiskolán tölthet max el, mert az már kihívás.

2020. ápr. 23. 23:05
 134/178 anonim ***** válasza:
76%
"jó jegy" akart lenni XD
2020. ápr. 23. 23:06
 135/178 A kérdező kommentje:

Na jó amivel támadtok az már a röhelyes kategória.😂😂

Hol mondtam azt ,hogy büszke vagyok rá?

Azért mondom el ezeket ,hogy eljusson az agyadig ,hogy nem gépezésből áll az egész napom ergo nem vagyok olyan függő ,hogy a jövőbeli életem veszélyben legyen.

Ezaz egyik.

A második az ,hogy le is írtam ,hogy az E-sport számomra csak kikapcsolódás amit hobbiból csinálok.

Ha az E-sportot komolyan gondolnám akkor egy nap 8-10 órát kéne játsszak ehhez képest én játszottam eddig napi szinten 3-4 órát nyilván ebbe nem gondolkodom mert ez számomra csak egy jó hobbi és kész.

Csak a szakmai nevén hívom de akkor hívjuk innentől kezdve videójátékozásnak ha ennyire félreérthető nektek😂.

2020. ápr. 23. 23:09
 136/178 anonim ***** válasza:
33%

Akkor is arra vagy büszke, hogy játék mellett kimozdulsz. Legyen már nagyobb a kis világod és próbálj ki mást is. Ez így elég szánalmasan néz ki (és nem csak olvasás, séta létezik, találd föl magad).

és még mindig érdekel mi az a szakma ami érdekel, most már kíváncsi vagyok.

2020. ápr. 23. 23:20
 137/178 anonim ***** válasza:
30%
és tanulás terén többre kell törekedni, hogy ne légy veszélyben. Legalább önmagadat többre kéne értékelni és törekedned kéne arra, hogy elérjed tanulás terén a határaid, ha nem akarsz mindenben a legjobb lenni akkor magadat sem értékeled(legalábbis így fityiszt mutatsz a jövődnek)
2020. ápr. 23. 23:21
 138/178 A kérdező kommentje:

Ha nagyon érdekli a lelkedet akkor elmondom ,hogy miután leteszem az érettségit akkor vagy lakberendezőnek vagy villanyszerelőnek fogok tanulni.

Megnyugtatta a lelkedet a válasz?

2020. ápr. 23. 23:22
 139/178 A kérdező kommentje:

"ha nem akarsz mindenben a legjobb lenni akkor magadat sem"

Vagy csak szimplán a céljaim nem olyanok ,hogy a tanulásban megszakadjak

2020. ápr. 23. 23:39
 140/178 anonim ***** válasza:
29%

pedig mind a két szakma további tanulást igényel:

12 hónap mindkét szakma és akkor még nem fizetted ki sem a képzést sem a vizsgadíjat(ebben is van gyakorlati és szóbeli vizsga)

2020. ápr. 24. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!