Most mit tegyek? Én ezt nem bírom idegekkel. Óriási a baj.
A szüleim iszonyatosan felidegesítettek így a késő délután volt egy elég komoly vitánk és hát eléggé ideges lettem és felmentem és kur.va nagy erővel nyitottam ki az ajtót.
Amivel nem lett volna még baj ha nem lenne egy Street workoutos tesóm kézállásos gyakorlat közben (közös szobánk van).
Ahogy kinyitottam az ajtót nagyon szerencsétlenül esett és így állt a karja _|
De sajnos emellett a sarkát bevágta az ágy szélébe így csak sántikálni tud.
Erre mindenki nekem esett őt bevitték én nem mentem velük mert nem akartam hallgatni a papolásukat és igazából azóta bent vannak és nem tudok semmit.
Nem akartam neki ezt okozni nem is tudtam ,hogy mit csinál egyébként jó testvérek voltunk de nagyon félek ,hogy ezután utálni fog egy életre.
Nem akartam neki ezt csak szimplán ideges voltam a szüleim miatt és ennyi.
Nem gondoltam ,hogy ez lesz belőle.
A szüleimmel azon vesztünk össze ,hogy sokat játszom a gépen és ugye most eleve tanulás miatt is kell a gép ugye és azt mondták akkor ha így folytatom akkor csak arra adják oda a gépet ameddig óra van.
Ezt most nagyon röviden fogalmaztam meg és szépen bővebben nem akarok belemenni.
Ki mondta , hogy ezaz életem?
Van egy napban 24 óra abból 3-4-et játszok.
Van még 20-21 órám amiben mást csinálok.
Tanulás,sport,tesóval való hülyülés a karantén előtt még barátok is voltak csak azok most nincsenek.
Valakinek az E-sport jelenti a kikapcsolódást valakinek a könyvolvasás valakinek meg a főzés.
Kinek mi.
Egy közös van mindbe.
Ha valakinek az E-sport jelenti a kikapcsolódást akkor azt akarja csinálni.
Ha főzés akkor a főzés.
Engem az E-sport tud lekötni
Ennyi
Csak ,hogy nem részben hanem teljesen eltiltottak már ki is húzták a gépem csak a mobilomról valamiért megfeledkeztek de ez most mind1.
A másik pedig az , hogy a tesóm szerencsére tudja ,hogy nem szándékosan ártottam neki és ezért is békélt meg többnyire.
Ha csak a szüleim annyit mondanak ,hogy próbáljam meg mondjuk lecsökkenteni a 3-4 óra játékot mondjuk 2-3 órára akkor még azt meg is értettem volna de az , hogy odaállnak és kijelentetik ,hogy te nem fogsz délután játszani mert digitális oktatás van azért igenis kiállok még most is és fenntartom ,hogy ez nem más minthogy megfosztanak attól amit én szeretek csinálni.
akkor találj valami mást amit szeretsz...
ha ennyitől már kidőlsz akkor igenis üres életed van, ha nem tudod ezt az időt mással kitölteni. És itt a pont a testvéred vissza tudta fogni a dühét, mert ő kulturáltabb, pedig teljes joggal dühönghetne -.-"
Lássuk: sportot csinálnom de az maximum két óra.
Bulik nincsenek.
Haverok nincsenek.
Barátnőm nincs.
Ha tetszik ha nem nekem ezaz élet.
Sport, E-sport,haverok,Bulik
Számomra ezek jelentik az életet
4/2 a karantén miatt kilőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!