Most mit tegyek? Én ezt nem bírom idegekkel. Óriási a baj.
A szüleim iszonyatosan felidegesítettek így a késő délután volt egy elég komoly vitánk és hát eléggé ideges lettem és felmentem és kur.va nagy erővel nyitottam ki az ajtót.
Amivel nem lett volna még baj ha nem lenne egy Street workoutos tesóm kézállásos gyakorlat közben (közös szobánk van).
Ahogy kinyitottam az ajtót nagyon szerencsétlenül esett és így állt a karja _|
De sajnos emellett a sarkát bevágta az ágy szélébe így csak sántikálni tud.
Erre mindenki nekem esett őt bevitték én nem mentem velük mert nem akartam hallgatni a papolásukat és igazából azóta bent vannak és nem tudok semmit.
Nem akartam neki ezt okozni nem is tudtam ,hogy mit csinál egyébként jó testvérek voltunk de nagyon félek ,hogy ezután utálni fog egy életre.
Nem akartam neki ezt csak szimplán ideges voltam a szüleim miatt és ennyi.
Nem gondoltam ,hogy ez lesz belőle.
A szüleimmel azon vesztünk össze ,hogy sokat játszom a gépen és ugye most eleve tanulás miatt is kell a gép ugye és azt mondták akkor ha így folytatom akkor csak arra adják oda a gépet ameddig óra van.
Ezt most nagyon röviden fogalmaztam meg és szépen bővebben nem akarok belemenni.
Tényleg magyon jó tesók lehettek, még nyelvtanilag is ugyanolyan zoknik vagytok. Full ugyanúgy tagol, központoz (már amikor). Ugyanaz az íráskép. Persze, a tesó írt.
Én meg az angol királynő törvénytelen unokája vagyok.
#174: ugyanez volt nekem is az első gondolatom.
Odáig OK, hogy ikreknél nagyon sok az egyezés, de hogy full ugyanaz a szóhasználat, a nyelvtani szerkezet, ugyanazok a központozási hibák, hát nah... :D
Jajj de nagyon okos a 65%-os itt :)
Aláírva, hogy a kérdező nem vétlen ebben a történetben (ahogy ezt ő is elismerte, bocsánatot kért az érintettektől, mint minden civilizált ember), azért lenne néhány észrevételem a stílusodhoz.
- előszeretettel "ösztönlényezel" le valakit, akit nem ismersz (ahogy én se). Felfogod, hogy az állat az ösztönlény és nem az ember, ugye? Ha igen, akkor elvileg azt is fel kéne fognod, hogy rendkívül sértő és visszataszító ezt a kifejezést használni egy embertársadra, mert ennyi erővel kb. kutyának is nevezhetnéd (ezzel egyenértékű kb).
"Lehet hogy nagy a szíved,de kicsi a tűrőképességed és én az ilyen partnereket mindig messziről kerültem, mert rohadtul nem hatott meg a nagyszívűsége és a nagy csokor virág, ha minden érvelésnél ordibált/csapkodott (mert ennél jobban nem tudott érvelni).
Kell a halálnak ilyen habitusú ember, épp ezért már most kezd el ezt a tulajdonságodat leépíteni, mert kevés lány fogja ezt értékelni."
- hidd el, te se vagy tökéletes virágszál, mi se szeretjük az álszent, "hibátlan", mindenre megsértődő, minden kis vétséget halálos bűnnek kikiáltó hárpiákat :) Aláírom: egy férfi ne ordibáljon egy nővel, de csak a te narratívádat ismerjük, a stílusod alapján meg simán el tudom képzelni, hogy felnagyítod a dolgokat.
A szövegértelmezéseddel is baj lehet, a kérdező azt írja, nagy lendülettel NYITOTTA az ajtót, nem pedig CSAPKODTA. A kettő nem ugyanazt jeleni.
Egyébként javaslom, mielőtt ítélkezel mások felett, olvass el egy-két könyvet a dühről, a pszichológiában rengeteg szakirodalmat találsz. Ha megteszed, akkor tudni fogod, hogy nem mindig, minden helyzetben lehet és érdemes visszatartani. Más kérdés, hogy ésszel kéne levezetni a kérdezőnek is, de azért azt mondani, hogy ösztönlény, mert - a munkától, akármitől valószínűleg szintén frusztrált szülei - felhúzták...hát ez erős túlzás.
És egyem meg a kalapom, ha te életedben nem csaptál be/nyitottál ki még lendületben ajtót. Aki ezt állítja az szent vagy hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!