Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mit tegyek? Én ezt nem...

Most mit tegyek? Én ezt nem bírom idegekkel. Óriási a baj.

Figyelt kérdés

A szüleim iszonyatosan felidegesítettek így a késő délután volt egy elég komoly vitánk és hát eléggé ideges lettem és felmentem és kur.va nagy erővel nyitottam ki az ajtót.

Amivel nem lett volna még baj ha nem lenne egy Street workoutos tesóm kézállásos gyakorlat közben (közös szobánk van).

Ahogy kinyitottam az ajtót nagyon szerencsétlenül esett és így állt a karja _|

De sajnos emellett a sarkát bevágta az ágy szélébe így csak sántikálni tud.

Erre mindenki nekem esett őt bevitték én nem mentem velük mert nem akartam hallgatni a papolásukat és igazából azóta bent vannak és nem tudok semmit.

Nem akartam neki ezt okozni nem is tudtam ,hogy mit csinál egyébként jó testvérek voltunk de nagyon félek ,hogy ezután utálni fog egy életre.

Nem akartam neki ezt csak szimplán ideges voltam a szüleim miatt és ennyi.

Nem gondoltam ,hogy ez lesz belőle.

A szüleimmel azon vesztünk össze ,hogy sokat játszom a gépen és ugye most eleve tanulás miatt is kell a gép ugye és azt mondták akkor ha így folytatom akkor csak arra adják oda a gépet ameddig óra van.

Ezt most nagyon röviden fogalmaztam meg és szépen bővebben nem akarok belemenni.

2020. ápr. 22. 21:55
 151/178 A kérdező kommentje:
De mielőtt támadnátok nem azért írtam ezt le mert E-sportból szeretnék megélni félreértés ne legyen
2020. ápr. 24. 10:54
 152/178 A kérdező kommentje:

És légyszives mond el ,hogy hol írom azt ,hogy erre büszke vagyok?

Csak elmondom ,hogy mik a céljaim mert nem hagyom magam veled szembe ,hogy azt mondod semmi életem nincs🤫

2020. ápr. 24. 12:13
 153/178 anonim ***** válasza:
26%

ó kitöröltették a válaszomat, csak nem szíven ütöttelek azzal, hogy a nem 4-5-ös érettségivel felvágni nudli és a helyedben nem mutogatnám a "bedobom a szennyest" trófeámat.

Egyelek meg, hogy ennyire büszke vagy a nagy semmire XD

Villanyszerelőként minimum plusz egy évet még tanulnod kell és pont.

Addig itt a karantén tessék hobbiból a szakmára gyakorolni, időd most mint a tenger.

2020. ápr. 24. 12:14
 154/178 A kérdező kommentje:

Az ,hogy neked ez nem lenne jó az más.

Én remekül éreztem magam benne

2020. ápr. 24. 12:22
 155/178 anonim ***** válasza:
37%

csakhogy amilyen keresetű szakmád lesz (és ez attól függ mennyire teszed oda magad, mert ehhez vevőkört kell kialakítanod ami nem kis meló és belefektetett idő)olyan fedél is lesz a fejed felett.

Az nem baj, hogy villanyszerelő leszel (nagyon fontos szakma), de ha már ettől büszke vagy hogy bedobod a szennyest, akkor kétlem hogy munka terén is oda fogod tenni magad és akkor majd nézel, hogy nem is keresel annyit mint gondoltál és hogy többet kell ezért melózni, mint hitted volna.

a hozzáállásod a semmilyen teljesítményedre meg csak szimplán pofátlan...

2020. ápr. 24. 12:25
 156/178 A kérdező kommentje:

Nekem ez lesz az élet: megcsinálom az érettségit.

Utána otthon vagyok egy másfél évet amíg megcsinálom a szakmámat és lesz munkám ha stabil lábakon állok már (fél év munkával úgy ,hogy semmire se kell költenem úgy ,hogy otthon vagyok maximum kajára meg beszállok egy két dologra akkor is lesz valamennyi félretett pénzem) és onnantól pedig megélek a saját lábamom

És kész befoghatod a szádat.

Ha pedig emiatt a döntésem miatt a sors úgy adja ,hogy le kell adnom a játékot meg a barátokat akkor ez van.

2020. ápr. 24. 12:30
 157/178 anonim ***** válasza:
25%

hát elég tré terv, hogy sebaj se barátok, se játék ha ez a szakmám XD

gyerek vagy még...

2020. ápr. 24. 12:36
 158/178 A kérdező kommentje:

Az már a te dolgod ,hogy neked ez a terv nem tetszik.

Mindenkinek joga van ahhoz ,hogy úgy alakítsa az életét ahogy szeretné.

Én úgy akarom alakítani ,hogy érettségi után másfél évvel a saját lábamon tudjak állni.

És ezért bizony nyugodt lehetsz ,hogy mindent meg is fogok tenni.

Nem ismersz csak azt látod ,hogy tanulásban nem erőltetem meg magam.

De nem láttál még soha se a sportban ,hogy ott milyen mentalitással tudok küzdeni valamiért.🤫🙂

Csak a karantén miatt most abba kellet hagyjam és csak a futás maradt meg az otthoni erősítés mert ez egy csapat sport és egyedül nem lehet csinálni.

Nyugodt lehetsz , hogyha arról van szó ,hogy megéljek a lábamon olyan elánnal megyek bele mint a sportba.

Nem az iskolai hozzáállásommal.

Ott teljesítem az elvártat és utána megyek szakmát tanulni.

Az ,hogy te nem ilyen életet akarsz magadnak az rendben van. Én nem szólok bele neked ,hogy ezt nem jól csinálod akkor te se szólj abba bele ,hogy én milyen életet próbálok magamnak felépíteni.

Az egyetlen dolog amibe van igazad ,hogy ajtót csapkodni proli dolog volt tőlem.

2020. ápr. 24. 12:45
 159/178 anonim ***** válasza:
65%

akkor hajrá gyakorold ezt a szép szakmát, lehet otthon hegeszteni stb. Rendelsz cuccokat és elkezded kiképezni magad és legalább meglátod, már most hogy tényleg bejön-e ez neked mielőtt csak egy szimpla érettségivel kilépsz a világba.

amúgy a villanyszerelésnek is van rendes iskolája:

[link]

2020. ápr. 24. 12:50
 160/178 A kérdező kommentje:

Felvételinél még nem gondoltam erre ezért normál gimibe mentem.

Ez mostmár mind1.

A másik pedig ,hogy nehogy azthidd nem nézegetek ilyen dolgokat de még mélyebben nem megyek bele arra majd ráérek érettségi után

2020. ápr. 24. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!