Most mit tegyek? Én ezt nem bírom idegekkel. Óriási a baj.
A szüleim iszonyatosan felidegesítettek így a késő délután volt egy elég komoly vitánk és hát eléggé ideges lettem és felmentem és kur.va nagy erővel nyitottam ki az ajtót.
Amivel nem lett volna még baj ha nem lenne egy Street workoutos tesóm kézállásos gyakorlat közben (közös szobánk van).
Ahogy kinyitottam az ajtót nagyon szerencsétlenül esett és így állt a karja _|
De sajnos emellett a sarkát bevágta az ágy szélébe így csak sántikálni tud.
Erre mindenki nekem esett őt bevitték én nem mentem velük mert nem akartam hallgatni a papolásukat és igazából azóta bent vannak és nem tudok semmit.
Nem akartam neki ezt okozni nem is tudtam ,hogy mit csinál egyébként jó testvérek voltunk de nagyon félek ,hogy ezután utálni fog egy életre.
Nem akartam neki ezt csak szimplán ideges voltam a szüleim miatt és ennyi.
Nem gondoltam ,hogy ez lesz belőle.
A szüleimmel azon vesztünk össze ,hogy sokat játszom a gépen és ugye most eleve tanulás miatt is kell a gép ugye és azt mondták akkor ha így folytatom akkor csak arra adják oda a gépet ameddig óra van.
Ezt most nagyon röviden fogalmaztam meg és szépen bővebben nem akarok belemenni.
Szerintem a szüleid szimplán megunták, hogy ennyiből áll a napod. Az nem derült ki, hogy mennyi idősek vagytok, vagy mi az a tanulmányi átlag, amire olyan büszke vagy.
Neked annyiban kimerül az otthon léted, hogy elmosol egy tányért magad után? Szép. A 7 éves fiam többet segit ennél, te meg gondolom, nem 7 éves vagy.
Miért ne lenne elvarható, hogy időnként kiporszivozz otthon? Vagy kiteregesd a ruhákat. Próbáld ki. Lehet, akkor a szüleidet sem zavarná annyira a játék.
Állandóan azt hajtogatod, hogy a játék mellett nem marad el a mozgás. Az élet nem ennyiből áll. Buli, haverok, fanta. Nem csoda, hogy megunták.
Valószínűnek tartom, hogy nem átmenet nélküli volt ez az eltiltás, csak amíg simán kértek, addig tettél rá. És az igenis függőség, ha semmi mással nem tudod elfoglalni magad és ilyen szinten dühös leszel miatta.
Na, azt hittem, olyan válasz már nem is fog jönni, amiben nem a kérdezőt okolják, köszi neked, 113-as.
Szerintem egyformán hibásak vagytok mind, tesód azért, mert olyan helyen edz, ahol megsérülhet, te az indulataid miatt, a szüleid meg azért, mert ők váltották ki belőled. Bírom az olyan embereket, akik egy ilyen eleve feszült helyzetben, mint a karantén, még szándékosan bele is heccelik a másik embert egy kiborulásba, aztán játsszák az áldozatot, amikor sikerül. Ha kérdezőnek az e-sport a kikapcsolódás, akkor jogosan haragszik, amiért elvették tőle. Arról nem ő tehet, hogy sokan a begyöpösödött agyukkal kitalálták még a 80-as években, hogy vannak a nemes hobbik, mint az olvasás, sport, főzés, meg vannak a megvetendő hobbik, mint a számítógépes játék, és utóbbinál nem illik felháborodni, ha akadályoznak benne. Arról se tehet, hogy a mai huszasok, harmincasok átvették ezt a begyöpösödött gondolkodást, mert egyszerűbb, mint saját aggyal gondolkodni. Bezzeg ha az lenne a hobbija, hogy órákon át egy labdát rugdal a téren, akkor mindenki megértené, miért nem tetszik neki, hogy megtiltották...
"Neked annyiban kimerül az otthon léted, hogy elmosol egy tányért magad után? Szép. A 7 éves fiam többet segit ennél, te meg gondolom, nem 7 éves vagy."
Ahogy mondtam a szobánkat rendben tartjuk és még saját porszívónk és felmosónk is van meg ami a saját szemetünk azt persze eltakarítjuk.
Ez így teljesen rendben is van.
Az ,hogy mi van a nappaliban az nem ránk tartozik ha nem mi csináltuk.
Ha mi csináljuk akkor természetesen megcsináljuk de mások után nem takarítunk.
És ha azzal jössz ,hogy ők amikor megcsinálták helyettünk annak idején azért nem helytálló mert akkor mi még nem tudtuk megcsinálni mert kicsik voltunk nem értettünk hozzá stb.
A tanulásról pedig annyit , hogy 3,80-as átlagon van.
Nem azt mondom ,hogy büszke vagyok rá de a tanulásom az rendben van.
Bukás sosem fenyegetett minden zökkenő mentesen ment az évvégéken az érettségim nincs veszélyben. Szakmát akarok tanulni nem egyetemre meg főiskolára menni arra ezaz átlag tökéletes.
Nálam azaz ember a függő akinek a függősége teszi tönkre az életét pl. A függősége miatt nem lesz érettségije vagy jogosítványa vagy ha a függőséged miatt minden pénzedet el veszted na ez függőség.
Azt kérdezném meg ,hogy nálam ez fent áll?
Tanulás téren amit el akarok érni elérem nem a gép előtt töltöm az életem ma is mozogtam kint a szabadban egyet.
Még ha azt is mondjuk ,hogy igen van egy játék függőségem mert szükségem van arra a 3-4 órára amíg kikapcsolom az agyam az veszélyezteti a jövőbeli életem? NEM!!!
Anyadek helyeben a gepedtol elbucsuzhatnal. Ha a fiam igy becsapna az ajtot akkor a szoba ajtajat is levennem.
Nem is ertem mire vagy ennyire bekepzelt. Semmi kozod sincs az esporthoz. Attoly hogy a haverokkal jatszol, es noveszted a s.gged nem leszel esportolo.
És ki mondta azt ,hogy én profi E-sport játékos akarok lenni?
Nekem ez csak egy hobbi amivel kikapcsolódom a haverokkal te agyhalott😃
Mond el azt nekem ,hogy hol jelentettem ki én azt ,hogy én az E-sportból megakarok élni.
Azt mondtam ,hogy az E-sport jelenti nekem azt a kikapcsolódást ami mondjuk másnak az ,hogy elmegy dobolni.
Vagy bocsánat rosszul fogalmaztam nehogy belekössenek.
Hol jelentettem ki én azt ,hogy én profi E-sport játékos szeretnék lenni?
azért a 3-ra büszkének lenni gimiben :S
háááát tipikus mai kamasz.
Miért lett minden 80-as évekbeli hülye a gépekhez és a játékokhoz? azt ugye vágjátok hogy a 70-es évek óta vannak számítógépes játékok?XD
Édesem minden amit muszáj napi szinten csinálnod, szinte mindenképp már függőség nézd csak meg a szótárban a jelentését. És marhára nem lennék büszke, hogy neked az érettségi jó oszt jónapot.
Legalább egy szakmát le kéne utána tenned, ha nem is fősuli stb.
Büszke vagy a rossz magaviseletedre, a szar jegyedre és a nem létező ambíciódra XD
Ha nem akarok érettségi után se egyetemre se főiskolára menni akkor szted a mi a következő?
Nyilván a szakma
és komolyan arra vagy büszke, hogy játék mellett mozogsz?!
amúgy én idős vagyok mégis tudom mi az a Doom, Prince of Persia, Street Fighter stb.
Csak mert mai gyerekek vagytok, nem jelenti, hogy csak a ti korotokban léteztek játékok XD
ráadásul e-sportban még gondolkozni sem kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!