Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mit tegyek? Én ezt nem...

Most mit tegyek? Én ezt nem bírom idegekkel. Óriási a baj.

Figyelt kérdés

A szüleim iszonyatosan felidegesítettek így a késő délután volt egy elég komoly vitánk és hát eléggé ideges lettem és felmentem és kur.va nagy erővel nyitottam ki az ajtót.

Amivel nem lett volna még baj ha nem lenne egy Street workoutos tesóm kézállásos gyakorlat közben (közös szobánk van).

Ahogy kinyitottam az ajtót nagyon szerencsétlenül esett és így állt a karja _|

De sajnos emellett a sarkát bevágta az ágy szélébe így csak sántikálni tud.

Erre mindenki nekem esett őt bevitték én nem mentem velük mert nem akartam hallgatni a papolásukat és igazából azóta bent vannak és nem tudok semmit.

Nem akartam neki ezt okozni nem is tudtam ,hogy mit csinál egyébként jó testvérek voltunk de nagyon félek ,hogy ezután utálni fog egy életre.

Nem akartam neki ezt csak szimplán ideges voltam a szüleim miatt és ennyi.

Nem gondoltam ,hogy ez lesz belőle.

A szüleimmel azon vesztünk össze ,hogy sokat játszom a gépen és ugye most eleve tanulás miatt is kell a gép ugye és azt mondták akkor ha így folytatom akkor csak arra adják oda a gépet ameddig óra van.

Ezt most nagyon röviden fogalmaztam meg és szépen bővebben nem akarok belemenni.

2020. ápr. 22. 21:55
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/178 anonim ***** válasza:
38%
ebből is látszik milyen kicsi és unalmas a világod. Kezdj el más dolgokkal is foglalkozni...
2020. ápr. 23. 16:19
 112/178 A kérdező kommentje:

Az már a te véleményed ,hogyha neked ez unalmas.

Amíg nem volt karantén én voltam a világ legboldogabb embere.

Bandáztam,sportoltam,játszottam,buliztam, meccsekre jártam.

Egy pillanatig sem unatkoztam.

Persze soha nem ment a tanulás rovására.

Nekem ez jelentette az életet.

Az ,hogy neked ez unalmas más kérdés.

Nekem meg a tesómnak nem volt az.

2020. ápr. 23. 16:46
 113/178 anonim ***** válasza:
84%

Valóban nem szép dolog ajtót csapkodni, ezen érdemes lenni változtatni, indulatokat másképp kezelni, feszültséget másképp levezetni.

A tesód dolgában nem vagy hibás, ha veszélyes dolgot csinál házon belül és baleset éri, ne kenje már rá másra. Abban egyedül a tesód a hibás. Ajtocsapkodas nélkül is megtortenhetett volna ez, vajon akkor kire kente volna? A kijárási korlátozásra? A vírusra? Tesód egy idióta egyébként szerény véleményem szerint hogy ilyen gyakorlatokat űz egy szobában.

A számítógépes dologra pedig, azok a válaszolók, akik azt írják függő vagy, azok kb minimum 35-40 évesek, és nem a számítógép világában nőttek fel és nem tudják elfogadni hogy egy számítógépes világban élünk. Ez, amit a kérdező ír, ez még messze van a függőtől. Nem tudjátok milyen egy igazi számítógép függő. Csak a számokat nézitek, amibe rohadtul nem veszitek bele hogy abból mennyi az iskolai munka, és mennyi a kikapcsolódás, ergo a játék. És igen, lehet nektek informatikai analfabétáknak ördögtől való gondolat ez, de képzeljétek, nem mindenkinek a parkban való sétálás a kikapcsolódás. Van akinek a számítógépezés. Van akinek a sorozatozas,filmezes. Attól mert a kikapcsolódást nem úgy űzi, ahogy ti, még nem kell rögtön ranyomni a bélyeget hogy "fuuuu függő". Mert a függőség nem ez.

2020. ápr. 23. 18:03
 114/178 anonim ***** válasza:
56%

35 évesen számítógépes analfabéta?XD hány éves vagy 18?

Ugye tudod, hogy a 90-es években jött be a net és az akkori számtech óra nem arról szólt mint a mai?

a mai gyerekek kijelentik, hogy értenek a gépekhez és egy rohadt kódot sem tudnak megírni, nem tudnak forrásokat átírni csak az ikonokra tud a többség klikkelni (megjegyzem régen a számtech abból állt hogy kódok segítségével rajzolj egy házat stb.)

szóval attól még hogy a gép előtt ültök akár 8 órákat és fiatalok vagytok és ebbe a korszakba születettetek, az alapokhoz rohadtul nem értetek és egy kábelt sem lennétek képesek kicserélni XD

2020. ápr. 23. 19:32
 115/178 anonim ***** válasza:
62%
megjegyzem ha nem függő, akkor nem csapkodna ajtót csak azért mert épp nem gépezhet és föl tudná találni magát hobbi terén, a tény hogy semmi mást nem tud szórakozásképp kitalálni, kimeríti a függőség fogalmát;)
2020. ápr. 23. 19:36
 116/178 A kérdező kommentje:

Most mondok neked valamit ami lehet nem fog neked tetszeni de elmondom.

A világon mindenki függő valamire🤫🤫🤫

Mindenkinek vannak olyan dolgai amit imád csinálni és nem tud meglenni nélküle.

Nekem ez a sport meg az E-sport.

Neked meg lehet , hogy a könyvolvasás vagy ,hogy elmész sétálni egyet mert szeretsz frisslevegőt szívni🙂

2020. ápr. 23. 19:45
 117/178 A kérdező kommentje:

És nem azért csapkodtam mert akkor azon a napon nem gépezhettem itt nem egy két napról volt szó hanem konkrétan arról ,hogy addig lesz ez így amíg tart ez a vírus 🙂

A kettő között van különbség.

Akármit írhatsz akármivel támadhatsz az egyetlen dolog amibe van igazad az az , hogy amit csináltam az tényleg egy proli viselkedés viszont a proli viselkedés az önmagában még nem büntetendő dolog.

2020. ápr. 23. 20:13
 118/178 A kérdező kommentje:

De hadd kérdezzem meg tőled ,hogyha valaki megtenné veled amit én a tesómnak (sérülés után felkapja a vállára és fut veled egy 4-5 km-ert).

Akkor utána ha mondjuk látod , hogy fejben nincs teljesen rendben mert elborul egyszer egyszer az agya akkor azt mondod neki ,hogy ba.szódj meg hagyj békén? Mert ha igen akkor nehogy azt hidd csak nálad vannak bajok fejben🙂

2020. ápr. 23. 20:20
 119/178 A kérdező kommentje:
Nehogy azt hidd ,hogy nálad nincsenek bajok fejben*
2020. ápr. 23. 20:21
 120/178 anonim ***** válasza:
74%
Nézd én hirtelen haragú vagyok, de ehhez nincs köze a gépnek. A családom tudja kezelni azt is ha robbanok. Tesóm egyszer provokált még gyerekként. Azóta nem. Próbálom magam visszafogni mindennap, de nehéz. Az összezártság kihozza a rejtett feszültséget. Ja és a legtöbb válaszoló álszent.
2020. ápr. 23. 20:26
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!